![]() |
intrebare E36
am un e36 din 1993....
modelul de fabrica nu are ASC(fost M42)....am montat un motor(cu toate anexele)M44..care avea ASC.... intrebarea este cum anulez ASC? a aparut o problema.....calculatorul sesizeaza problema la ASC(nu am pe masina unitate...senzori si ce o mai fi pe acolo) si imi taie benzina pe la 5500RPM(daca plec un pic mai sportiv)...cum fac sa scap de chestia asta? am inteles ca se poate face o punte intre 2 fire..sau ceva gen...nu am gasit mai nimic pe net....sau nu stiu eu unde sa ma uit! Multumesc,o zi buna! |
Re: intrebare E36
sa inteleg ca e un mister???sau nu m`am exprimat eu corect si nu stiti despre ce e vb???
|
Eu am patit asa la motorul meu, cand l-am montat pe pisica, dubluvanos-ul, dar apoi am mai montat si 2.8 normal de pe masina cu ASC pe masina fata ASC si a mers totul perfect fara sa trebuiasca sa trag alte fire. La mine trebuia dus un fir la ABS sau la senzorul de km/h. Incearca sa-l intrebi pe Tetel poate stie ceva.Se confrunta si el cu o problema asemanatoare la un 2.8
Eu daca vrei iti zic pinii de la ECU dar nu corespund, pentru ca M54 are alte tip de calculator. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning