![]() |
Vand Echipament De Baseball Original Sua
10 Attachment(s)
Echipamentul este nou si original din SUA, marcile sunt: ROWLINGS, EASTON si WILSON.
Pretul pe care il cer reprezinta mai putin de jumatate din valuarea echipamentelor pe piata. Prefer sa-l vand pe tot odata unei echipe sau pe bucati foarte mari tinand cont ca pretul este asa mic. Lista echipamente si preturi: -5 casti ROWLINGS, pret/buc=200 ron -1 casca (masca protectie, pret/buc=200 ron -15 bate EASTON, pret/buc=200 ron -2 aparatori corp EASTON, pret/buc=50 ron -50 de mingi EASTON, pret/buc=30 ron -12 manusi prinzatoare ROWLINGS, pret/buc=80 ron -5 manusi prinzatoare WILSON, pret/buc=80 ron -40 APARATORI DE PLASTIC, pret/buc=10 ron -4 APARATORI GENUNCHI, pret/buc=50 ron -2 panouri EASTON, pret/buc=50 ron -2 STALPI FIXARE EASTON, pret/buc=20 ron -1 geanta EASTON, --cadou -2 filee Rowlings, pret/buc=50 ron TEL=0766.492.040 TEL=0722.937.525 |
Re: Vand Echipament De Baseball Original Sua
--------------up
|
batele is din aluminiu ?
|
Da
Din Aluminiu Oricum Nu Vand 2-3 Bate Vand Macar Jumatate Din Ce Am Odata |
o bata ma intereseaza pe mine .. lasa un PM daca te gandesti sau cand te gandesti sa dai la buc.
|
numai batele va intereseaza pe voi :D .. hai sa fie asta un UP de la mine.. sunt misto
|
echipamentul este profesionist, adica in america in liga lor de baseball aceastea sunt marcile ce se folosesc
|
up..................
|
up...............
|
up...................
|
o bata cumpar si eu..daca te hotaresti sa dai bucata...
spor la vanzare up |
Daca Doreste Careva Chiar Si Un Obiect Sa Sune La Tel=0766.492.040
Sau Tel=0722.937.525 |
Daca Doreste Careva Chiar Si Un Obiect Sa Sune La Tel=0766.492.040
Sau Tel=0722.937.525 |
incearca la federatia romana. imn buc e pe langa centrul de medicina sportiva.daca nu la clubul sportiv Roman ,Botosani, Iasi ,Calarasi ,Alexandria.Eu am jucat cam 10 ani si stiu ca e lipsa de materiale.
|
MERSI DE SFAT, AM INCERCAT DAR SE PARE CA EXISTA ALTE INTERESE SI PREFERA SA DEA MULT MAI MULT PE UN ECHIPAMENT DE CALITATE INFERIOARA DECAT PE ASTA MAI IEFTIN.
Daca Doreste Careva Chiar Si Un Obiect Sa Sune La Tel=0766.492.040 Sau Tel=0722.937.525 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning