![]() |
Indecizie
Salut,as vrea sa va intreb ce credeti ca ar fi mai bun,un VW Passat an 2001, motor 1.6 benzina,dotari cam tot ce-ar putea avea...geamuri electrice,computer bord,climatronic,magazie cd-uri...sau un Audi A4 acelasi an,acelasi motor, aceleasi dotari. Ambele oscileaza in jurul sumei de 3400 euro...Voi ce-ati alege? Si de ce... Va rog sa nu-mi recomandati alte masini :D
|
Re: Indecizie
Quote:
|
Or papa ele la fel,dar intretinerea cu siguranta nu e aceeasi si nici taxa de inmatriculare...
|
la 12 ani ambele... as alege masina care arata si functioneaza mai bine.
|
1.9 diesel
Timbrul de mediu: 951 EURO Impozit: 198 RON 1.8 benzina Timbrul de mediu: 626 EURO Impozit: 186 RON 1.6 benzina Timbrul de mediu: 505 EURO Impozit: 74 RON Pentru 121 EURO la timbru si diferenta de impozit, mai bine iti iei 1.8T decat 1.6 (care e un motor foarte slab pentru caroseriile respective, si consuma cat un turbo sau chiar mai mult in oras - la stil de condus normal). Diesel iti iei in conditiile in care 1) mergi destul de mult cu masina (eu personal consider ca isi face banii daca mergi mai mult de 20.000 km pe an), 2) nu te deranjeaza la buzunar reviziile cu 20% - 40% mai scumpe, 3) ai de unde scoate 500 EURO in caz de urgenta (injectoare si alte prostii stricate). |
Quote:
|
Diferenta cea mai considerabila va fi la asigurare. Pt un 1.9 tdi poti plati aproape dublu pe o rca decat la un 1.6.
Intre un A4 si un Passat, as alege fara indoiala Audi-ul, cu toate ca spatiul interior este ceva mai restrans (cat timp tu esti la volan si stai comod, de ce te-ar interesa?) dar in ceea ce priveste calitatea materialelor si detaliilor, este peste Vw. N-ar fi fost rau daca ai fi pus poze cu ambele masini sa ne putem forma o parere:D |
Gata,s-a terminat,am luat un VW Passat an 2002, 3600 euro, 1.6 benzina si este foarte bun,nu ma pot plange de consum pentru ca am venit cu 25 de litri 480 de km, deci... Interiorul arata superb,este foarte dotat,are 147 mii de km,si nu e un adevarat bolid,dar nu ma lasa la greu...singurul lucru care-i lipseste dupa parerea mea e a 6-a treapta,in rest le are pe toate:) Revin cu poze daca vreti :D
|
Baga poze :)
|
Quote:
|
L-am luat de aici,mai exact de la Oradea,carte service tot absolut....urmatoarea revizie o am la 150.000 de km,neamtul care a avut masina a intretinut`o foarte bine,a mers in service cu ea cam cu 3-4 mii de km inainte...masina e foarte intretinuta si n-as da-o pe nimic in lume,atat ii lipseste treapta 6,care imi aducea un minus la consum,asa merg cu 120 si 3000 de turatii n-am ce face :)
|
3 Attachment(s)
Cam putine poze,o sa-i mai fac si o sa mai pun:)
|
Quote:
|
Quote:
PS:sa o conduci sanatos. |
Arata bine Passatul, in afara de consum (pentru ca motorul de 1.6 benzina este prea mic pentru caroseria care este destul de grea)s-ar putea sa mai fie probleme la brate care sunt destul de costisitoare, deci sfatul meu este sa eviti drumurile foarte accidentate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning