![]() |
Becuri colorate pentru stopuri clare
Salut la toata lumea.Am si eu o intrebare si poate cineva ma poate ajuta.De unde iau becuri colorate(rosii si galbene)pentru stopuri la dacia 1310 si daca aveti idee cam cat costa.
|
Re: Becuri colorate pentru stopuri clare
de la zexstar ia legatura cu design dupa forum
|
Din cate am vazut cei de la zexstar sunt specializati in leduri(nu am vazut becuri de care am eu nevoie)Daca poti sa ma ajuti cu o legatura mai clara , un id ceva.(poti sa imi dai un pm).MS
|
salut... ai gasit pana la urma... ca acum am si eu aceeasi problema..
|
pe 23 august la magazine ati incercat?
|
eu nu am gasit si din aceasta cauza am si renuntat la idee.acum am vazut ca au aparut triplele alea pt dacie dar am renuntat si la alea pt ca au devenit parca prea comune.
am cautat si pe 23 august dar degeaba.pe 23august nu am reusit sa gasesc un banal distantier de la cablu de deschis capota (care vine pe cablu imediat cand iese din mecanismul de inchidere de sub capota daca intelegi de care zic) ce sa mai zic de becuri colorate. |
becuri colorate, dak vrei becuri de masina cu leduri, galbene si rosii ( pt frana si pozitii ) si nu numai, in spate la cinemascopul patria este un magazin de piese electronice, gasesti acolo ...
|
da... e foarte tare magazinul ala de acolo....
|
ii zice Valmari parca
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning