![]() |
Targul Tiriac Atuo
Cineva a fost? Sa ne spuneti, este ceva interesant, sau numai Mercedesuri si Jeepuri care se gasesc in orice parcare?
|
Re: Targul Tiriac Atuo
Na ma! Nimeni nu a fost? Vad ca la kitch tuning si la alea puteti scrie dar nu sunteti in stare sa scrieti si ceva mai serios. :P
|
am fost eu si nu este nimic impresionant, in afara de un Focus ST. si in rest ca de obicei: Jeep, Mercedes (sunt 3 C-Klasse sedan :)). un Chrysler roadster foarte urat, noul Hyundai Coupe, Jaguar S si X-Type, SUV-uri Mitsu, o Mazda 3 si ceva Ford
si afara sunt utilitarele ;-) |
Atuncea se vede ca targul este numai pentru vanzari... Nu stiu ce sa zic, dar in fiecare an tot mai naspa si plictisitoare sunt targurile si expozitiile astea.
|
si bora mea in parcare la intrare in targ mai ;)))) aia era de vazut :))) :P...serios acuma..nu prea ai ce vedea, in afara de fordul st, un c class nou si hyundai coupe 2007, a si niste jenti interesante :P...
|
Habar nu aveti ce inseamna un EXPO
Si mai precis care a fost scopul TERGULUI Asa ca afirmatiile gratuite si infantile sunt de prisos ! grow up |
Explica-ne, ce inseamna un EXPO?
|
mah, or fost expuse ultimele model care trec pe piata din cj din experienta ultimlor ani.targul a fost publicitate la firmele lui tiriac ce sunt prezente si in cj. ce rost are sa expuna cine stie ce modele si sa nu poa sa le vanda la publicul din cj in urmatorii ani?
|
macar scrieti AUTO nu ATUO :)))))
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning