![]() |
Hubul Posesorilor Si Pasionatilor De Oltcit
Salutare... Din Cauza Pasinuii ( bolii ) Pe Care o Impartasim M-am Hotarat Sa Fac Un Hub Al Posesorilor Si Pasionatilor De Oltcit. Stiu Ca Nu Este Ideea Mea Asa Ca Va Rog Sa Nu-mi Sariti In Cap. Stiu Ca a Mai Existat Un Hub Dar Care Acum Este Inchis. Asa Ca Am Deschis Eu Unul. Adresa Este 86.104.85.71:411 . Va Rog Sa Intrati Pe Hub Cu Nick-urile De Aici Ca Sa Ne Putem Recunoaste Mai Usor. Va Asteptam.
|
Re: Hubul Posesorilor Si Pasionatilor De Oltcit
Imi Pare Rau Sa Va Anunt ... Dar Pentru Cateva Zile Din Cauza Unor Probleme Cu Reteaua De Internet Hubul a Fost Mutat Pe Alta Adresa. Adresa Temporara Este 86.104.85.83:411 . Aceasta Adresa Va Fi Valabila Pana Marti. Cand Se Va Muta Serverul Pe Vechea Adresa Va Voi Anunta Si Aici Si Pe Hub.
|
hubul oltcitistilor a revenit la normal. imi cer scuze pentru cele 2 zile in care hubul a fost oprit. am avut ceva probleme cu netul,dar acum s-a rezolvat. aceasta este adresa hubului 86.104.85.71:411 . Va astept acolo. si thread-ul hubului este https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/38416-hubul-posesorilor-pasionatilor-oltcit.html .
|
Sal,tuturor,am intrat si eu pe aici sa vad ce e nou dar nu vad pe nimeni in afara de cosmin.Numai bine tuturor.
|
noua adresa este 86.125.69.121 ...(serverul vechi a fost reparat) acym hubul e deschis non-stop :-P
|
cum sa intru pe adersa respectiva?
|
Quote:
|
sal....... hubul meu s-a inchis....deoarece sa redeschis cam de 1 luna vechiul hub facut de cei dupa oltcit.ro . adresa hubului este honeytime.ro va asteptam acolo pe toti posesorii si pasionatii de oltcit. PS: intrati cu nick-urile de aici ca sa ne putem recunoaste.
|
Quote:
|
Quote:
ps:sper sa intelegi cum explicatia mea :) |
Quote:
|
[QUOTE= problema e ca nu am dc++ sau odc,poate le fac rost si mai vb dupa.Pa.[/QUOTE]
il potzi lua d aici http://download.kappa.ro/action__file/id__2477 ;) |
Am reusit,mersi mult,va trebui acuma sa invat cum sa-l folosesc,acuma sunt conectat.Mai da-mi ceva sfaturi ce pot face pe el.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning