![]() |
Mașina mea: Bertone 2.2
3 Attachment(s)
Salutare, desi am contul de ceva timp abia acum am reusit sa-mi prezint masina :D
Dotari de fabrica: - ESP - AC - full piele - incalzire scaune, oglinzi - tempomat - computer bord - volan reglabil Modificari : - ceasuri bord plasma Innoparts - volan Irmscher - folie spate 3M - eleron Irmscher Titanium - jante Borbet 17' - evacuare motor-finala Fox - izolare fonica portbagaj - remapare motor EDS stage I - navigatie 1 dinn Navroad - body kitt Neo Design (bara fata/spate/praguri) - admisie custom DBilas Flowtech + filtru sport K&N - schimbare motor z22se Vectra C GTS an 2003 - suspensie sport fixa - alarma pager - subwoofer Magnat Edition T30 - amplificator Magnat Edition TWO Limited - faruri cu angel eyes Dectane + xenon - modificat plasa bara - grila Lumma - scos bandouri laterale - scos bandouri portbagaj + incarcat cu fibra locul bandoului - deschidere portbagaj pe buton - modificat bad boy - vopsire totala negru mat - modificat oglinzi faruri => negru mat :) - vopsit stopuri - vopsit etrieri rosu mat - vopsit jante negru mat Va urma... |
Re: Mașina mea: Bertone 2.2
Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
|
Quote:
|
Superba ! Am mai vazut poze cu ea. Sincer nu-mi plac body kit-urile insa al tau vine foarte frumos .
Bravo ! |
Nici eu nu-s adeptul bodykitului asta masiv. Mai mult decat atat, culoarea negru mat accentueaza micile defecte pe care le ai pe bari.
Bine, acum important e sa-ti placa tie, iar critica asta constructiva sa o iei ca atare, nu ca o jignire. Bertone-ul se preteaza foarte frumos la tuning, depinde de imaginatia fiecaruia si de cat este disponibil sa investeasca. Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! ;) |
Multumesc baieti!
Stiu Tng, barile au cateva defecte vizibile, din pacate primul vopsitor nu prea si-a facut treaba si nu a pregatit masina suficient,dar sa vedem cumva va iesi peste o saptamana ca este iar la vopsit. Cel putin la noi in tara este dificil sa mergi cu o masina joasa, de 2-3 ori pe an am rupte barile ori din cauza vreunui caine mort lasat pe carosabil, pietre..etc :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning