![]() |
Vand/Schimb e39 540i Pachet M
9 Attachment(s)
BMW 540i fabricat in luna a 03a din 1997 facut facelift 2001..
Dotari: Bodykit exterior de m5 Evacuare cu 4 iesiri de m5 Kit de franare marit cu discuri perforate Suspensie sport Folii omologate Lummar pe geamurile din spate Interior din piele reglabil electric in 16 directii(luat de pe m5) plafonul este din un material mai aparte(din cate imi dau seama tot de pe m5 e luat) Transmisie manuala in 6 trepte Din cate imi dau seama are si cip si ca putere are putin peste 300 de cai.. Dotarile sunt multe la numar,Nu stau sa le enumar acuma dar majoritatea se observa din poze.. Filtrele+Uleiul+bujiile+ pompa de apa au fost schimbate acum 3 saptamani.. Detin masina de aproape 3 ani si singura problema mecanica care mi-a facut-o a fost pompa de apa,in rest nu am schimbat nimic la ea.. Defecte: Sincronul la treapta a 3-a este slabit,in momentul in care se conduce sportiv si este fortat scoate un carait(intra in viteza normal si nu sare) Nu prea tine frana de mana.. Ceasurile de m5 nu merg calumea.. +anumite bubite la vopsea specifice varstei.. Pretul este de 3500 Accept anumite variante.. |
Re: Vand/Schimb e39 540i Pachet M
6 Attachment(s)
Oferta mea ramane valabila:
BMW E39 530dA Touring: -fabricat luna 11, an 1999; -510nm si 230cp resoftat. -navigatie/dvd/mp3/usb/aux/tv; -camera reverse marchariere; -suspensie M pe spate pneumatic; -follow me home, xenon de fabrica; -cleaning intensive; -piele crem, portbagaj extensibil; -bancheta fractionata; -perdelute geamuri + folii omologate. -jante BBS cu anvelope 235/45/17; Pentru mai multe detalii privind optiunile GS86672 |
Quote:
probleme cu transmisia? o sa ma mai gandesc si o sa te anunt cand o sa vin acasa(jumatatea lui octombrie) actele au expirat recent..reinoirea lor costa in jur de 200-250 de euro.. masina o sa mai fie de vanzare pana la mijlocul lunii octombrie.. 2800 euro fix! |
Motorul este cel de 193cp, transmisia de 390R fara probleme.
|
1 Attachment(s)
Quote:
3000 pt cine e serios.. 3300 pt cine simte nevoia de negociere! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning