![]() |
Vand Bmw e36 323iA
6 Attachment(s)
Fabricatie 09.1996
Motor M52B25 Vanos S3 Putere: 170 hp Cutie automata ZF A5S310Z Pachet M (bara fata, praguri, bandouri, stopuri, difuzor bara spate) Eleron ZeeMax Jante 17'' Style 24 Bmw Motorsport (nu mai are jantele din poze) Suspensie sport fixa pe fata, reglabila pe spate. Dublu climatronic digital perfect functional Obc 18 butoane Geamuri electrice Oglinzi electrice incalzite heliomate cu unghi mort Oglina interioara cu senzor antiorbire 2 airbaguri Abs , Asc Interior reccaro Scaune incalzite Cotiera piele Pachet lumini, inclusiv picioare, parasolare etc Pachet nefumatori Cotiera Piele Telefon Nokia Faruri cu lupa si Angel eyes Proiectoare ceata Toba sport ATTOU Butuc si duze spalare parbriz incalzite Polita spate cu stop de frana Casetofon original Bmw Business Rds Magazie originala Bmw cu 6 Cd-uri Amplificator JBL Boxe ovale cu adaptoare pe spate Trusa scule completa Senzori parcare montati (mai treb modulul pdc) Motorul functioneaza ireprosabil, nu scoate fum, fara intreruperi sau zgomote suspecte. Cutia schimba perfect pe toate modurile. Consumabile schimbate de maxim 1000 de km (ulei Liqui Molly, filtru aer, ulei , polen, ulei servo, bieleta antiruliu dreapta fata, pivot exterior stanga fata) A fost adusa din Germania in 2011 si inmatriculata pe Bulgaria din cauza impozitului si taxei de prima inmatriculare mari. Asigurare si itp perfect valabile facute cu masina in Bulgaria la Ruse, nu prin curier. Ca defecte ar fi cateva puncte de rugina remediabile, o zgarietura , un pivot pe dreapta care se va schimba cat de curand, urme normale de uzura pt varsta ei. Pret 2100 Euro Pretul este fix la cash. Accept si unele variante la alt pret. Masina a fost ingrijita, nu mi-am batut joc de ea. Se poate da si mai ieftin cu jante pe 15, bara fata normala, fara muzica, eleron, bandouri m. Pret 1600 fix fara cele enumerate mai sus Telefon 0720 38 57 38 V-as ruga daca se poate fara comentarii inutirle. Multumesc |
Re: Vand Bmw e36 323iA
salut nu vrei sa mi`o dai inapoi :)) am un e30 poate te intereseaza varianta...
|
Quote:
Salut Andu. Suna frumos E30 dar mi-am luat deja alt e36 si treb sa mai recuperez o parte din bani... |
am inteles....in cazul in care te rasgandesti anuntza`ma...
si sper sal vinzi cuiva care sa aiba grija de ea in continuare... bafta la vanzare pt o masina fff bine intretinuta.. |
Fara variante pentru ca mi-am luat deja alta masina.
Daca nu se vinde in doua saptamani, cu parere de rau, dar masina se va dezmembra... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning