![]() |
GOLF 4 negru
9 Attachment(s)
an 1999 - LIMITED EDITION - asa scrie pe praguri
motor 1.6 SR - 101 CP ( nu are 170.000 verificabil - are 218.000 km reali ) Negru taxa nerecuperata dotari : climatronic scaune incalzite 4 geamuri electrice - buton blocare cele din spate oglinzi electrice - incalzite o data cu luneta 4 airbag inchidere centralizata - doua chei briceag - alarma avertizare claxon la descuiere incuiere usi la 15 km / h proiectoare amortizoare sport priza in portbagaj COMPUTER BORD volan reglabil scaune reglabila sus jos - fata spate suport pahare jante aliaj originale VW 15 " piese schimbate placute frana + etrieri bucsi amortizoare parbriz macara geam stanga spate filtru aer 3400 Euro negociabil la fata locului pt cei hotarati 0767.794.238 - Alex |
Re: GOLF 4 negru
astazi am schimbat caseta directie + bielete + burdufe + lichid servo
observasem acu doua zile cum s-a prelins un lichid pe burduful de pe partea dreapta si am aflat ca asta`i boala la G4 . cine o cumpara mai trebuie sa investeasca in incarcare freon CRED (80-100ron) geometrie roti benzina in rest masina mai merge dupa aproximarile mele doi ani fara nici o investitie. in decembrie 2012 masina a luat itp fara spaga . a nu se considera up |
pret 3000 euro
se poate achita in doua rate 1500 + 1500 sau cum are cumparatorul. |
Cel care ofera peste 2300 Euro poate veni sa vada masina si eventual sa facem un act V-C
|
a mea + 200 de euro
|
multumesc dar nu , am nevoie de bani.
|
daca la 2300 Euro nu s-a dat , schimb pretul 2800 E se negociaza doar la fata locului , se achita integral . Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning