![]() |
E46 - COUPE M-Paket
3 Attachment(s)
Salut tuturor...nu de mult mi-am schimbat si eu masina si m-am gandit sa o prezint aici...mai primesc si eu sfaturi de la voi:)
Este vorba de un bmw e46 coupe facelift m-paket din fabrica... motor 2.0i 143cp Dotari: 0210 Dynamic stability control 0226 Sports suspension settings 0338 M Sports package II 0423 Floor mats, velours 0428 Warning triangle and first aid kit 0481 Sports seat 0494 Seat heating driver/passenger 0508 Park Distance Control (PDC) 0520 Fog lights 0534 Automatic air conditioning 0548 Kilometer-calibrated speedometer 0550 On-board computer 0650 CD player 0661 Radio BMW Business (C43) 0710 M leather steering wheel 0716 Aerodynamics package 0760 High gloss shadow line 0772 Interior moldings Alu Black Cube 0775 Headlining anthracite 0785 White direction indicator lights 0788 BMW LA wheel, Individual Poze nu prea am cu ea(doar cateva facute in graba) Planuri pe viitor: deocamdata sa o pun la punct din punct de vedere mecanic si tehnic(prea multe nu sunt de facut...service facut....bucse alea alea...) Vreau sa o pastrez cat mai original In curand va primii: grile radiator nou, negru...grila din bara fata, maner scchimbator nou Toba finala sport..optez pentru un Remus..am avut si pe vechea masinuta si sunt multumit de ea As vrea sa o cobor putin. Probabil voi achizitiona un set de arcuri Eibach Folii pe geamuri...si apoi mai vedem:) Astept pareri si sfaturi:) |
re: E46 - COUPE M-Paket
Foarte frumoasă . Să o stăpaneşti sănătos . Dacă esti in pană de idei poţi să vizitezi https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styl...style-e46.html. De curiozitate ce bani te-a ajuns ?
|
re: E46 - COUPE M-Paket
Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos !
Imi poti spune pretul ? aici sau pm . multumesc |
Re: E46 - COUPE M-Paket
Ms. Masina in sine m'a costat 6500E...mi'as fi dorit pe negru..dar si asta imi place:)
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o emblema pentru capota(originala, ca aftermarket am gasit destule), si o grila pentru bara fata...nu prea gasesc separat(am sa incerc sa o vopsesc negru mat, sa dea bine cu narile negre ce urmeaa sa le montez)
|
5 Attachment(s)
Revin si eu cu cateva poze:)
Deocamdata am reusit sa-i schimb narile, emblema capota, maner schimbator...vor urma si altele. Iar pe partea de motor am fost nevoit sa schimb vanosurile(automat am schimbat si lantul, patinele si intinzatoarele) |
E bine masina. Bravo!
|
Salut! sa o stapanesti sanatos!
Emblema e OEM sau aftermarket? eu am vz prin anunturi embleme cam la 10 ron.. stii cumva daca sunt OK? trebuie sa o schimb si eu.. si pe cea de pe motor.. |
Quote:
|
Quote:
Emblema e aftermarket, dar o sa'mi achizitionez una oem. e destul de ok, se potriveste perfect si arata ca cea originala..eu am dat 30 de lei pe ea. |
3 Attachment(s)
Masina intre timp a fost inmatriculata:)
Urmeaza evacuare m3 csl, set lumini led interior, folii |
7 Attachment(s)
Nu am postat de mult...revin cu niste modificari: arcuri sport eibach pro kit, coborare cam 2,5 fata si 2 spate, vopsit etriere toxic green, montat comenzi volan, evacuare gen m3 csl- toba sport borla+ tipsuri borla, statie auto esx + subwoofer dd 712 redline(inca in lucru) .
|
Arată bine mașina ta, felicitări.
Dacă tot ai făcut evacuarea, încearcă să scapi de acel 318ci. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze recente. a mai primit folii, fata 50%,spate 5%, subwooferul inca in lucru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning