![]() |
Galeria foto 4tuning a evenimentului
Galeria foto 4tuning a evenimentului
5 albume si 1767 de imagini enjoy ;) https://www.4tuning.ro/gal/index.php?cat=70 |
Re: Galeria foto 4tuning a evenimentului
Ura ura avem poze oficiale... muuulte
|
ZoliaT ... vroiam si eu sa stiu daca pot sa iau si eu toate pozele odata, si cum !? Ma poti ajuta si pe mine? Ca vreau sa le am si pe astea pe calculator, ca am facut eu cateva dar nu sunt de calitatea aceasta ...
Poti sa ma ajuti si pe mine :D |
de ce nu exista poze cu rechinul rosu participant la show?
|
Quote:
hai ca ... seatul si vw inteleg ... dar c4-ele ce avea ? |
sunt poze facute de mai multi fotografi
nu stiu de ce nu apar unele masini, cred ca nici fotografii nu stiu... de la noi n-a scos nimeni intentionat... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poate o sa scoatem un dvd... momentan nu e timp
|
si arasat la urmatoarea revista...ar fii chiar fain..
|
Gratzian , poate faci o arhiva cu toate pozele si o urci pe forum sa ne fie si noua usor :D
|
ar fi bine sa faci si o arhiva sau un DVD la urmatoare revista ... multumesc pentru raspuns.
|
nici-nici... nu e timp
|
Sincer sa fiu, nu stiu ce poate sa fie atat de dificil incat "nu e timp" sa faceti DVD-uri pentru revista ... Sau sa puneti si voi nijte arhive pe forum ... Ideea cu DVD ar fi :peace: super :dance: tare :woowoo: frate ...
Un DVD cu o poza frumoasa imprimata pe el ... Din partea mea e binevenit ... Faceti jumate de lot cu DVD, jumate fara ... Mariti pretul la cele cu DVD si cei care il vor or sa cumpere revista, sotto ... Cei carora intr-adevar le-a placut ce-au vazut si care le place sa aiba o amintire ... Oricum, voi stiti cum sta treaba, nu e bine sa ne bagam noi, cei de afara ... Ar trebui doar sa va ganditi putin !!! Anyway, keep up the good work ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning