![]() |
La Multi Ani Bubu_021
La multi ani Bubule ... sa ne traiesti sanatos, fericit si iubit de toti.
Ai sa vezi asta cand ajungi acasa ... pentru ca acum dormi ca un porc la JKV. LA MULTI ANI, Micutzu, tye, SAD, PEW si toata lumea care doarme si aici ...la mine (m-am nenorocit cu bagabontii in casa) :shock: :twisted: |
La multi ani bubule ! Sa fi iubit si sa ai parte numai de bucurii !
|
La multi ani Bubule !!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ne traiesti fericit si sanatos !!
|
La Multi Ani Bubule!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata !!!
|
la multzi ani...tot ce itzi doreshti shi nimik mai putzin...
|
sanatate ... cai mai buna decat toate :wink:
|
la multi ani si din partea noastra . . .4SS . . :wink:
|
va multumesc pt urari baieti. nu ma asteptam sa va aduceti aminte intr-un numar asa de mare, dar asta ma bucura nespus de mult. sunteti niste baieti de gasca Lucian, TYE, JKV, SADU-WRC, PEW, FUG, Tano, baiatu' cu evacuarile( imi cer scuze ca nu i-am retinut numele) si nu in ultimul rand mr prezident, Herr Micutzu.
ART, Ceres, Mafiotu ford v6 si toti care nu ati reusit sa ajungeti aseara la bucuresti va multumesc pt urari si sper ca data viitoare sa ne cunoastem mai bine(4SS). |
la multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca
|
soimul, fishu... nu v-am uitat nici pe voi. ne vedem cu proxima ocazie. ;)
|
Bubule, La Multi Ani inca o data si sa fii sanatos. Astept cu nerabdare sa-ti faci masina si sa ne vedem din ce in ce mai des.
P.S.: Fereste-te de taximetristii bucuresteni. ;) P.S.2: Sper ca nu te-am speriat aseara. :D |
Re:
Quote:
P.S. : Bah JKV , glumesc mah , nu mai lua foc asa ca tocmai asta ma intarata ! :P |
Re:
Quote:
Las' ca nici la tine piesa aia dintre volan si scaunul soferului, nu functioneaza in parametri normali. ;) Abia iti astept \"surpriza\". Bafta maine si sa-ti ajute Dzeu sa iti implinesti visul. Iti tin pumnii. Scuze Bubule pt offtopic. |
Eu n-am vazut topicul asta... Ti-am urat in alta parte ... :oops:
|
piesa aia dintre volan si scaun, merge bine la amandoi, dar evident nu la parametrii normali :D
Carmen, multumesc pt urare. am vazut msg tau pe yahoo :) btw Luciane, ai rezolvat cu \"surpriza\" ? ca era vb de luni si luni aproape a trecut. ma dai si pe mine o tura, ca de mult voiam sa simt 4G ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning