![]() |
Front Bumper Lip
4 Attachment(s)
Ce parere aveti despre lipurile adaptabile pt o bara stock E36? Vazusem la cineva si live insa...impacutl este schimbator...cand iti place cand nu!
parca tot o bara de M cu splitere GT merge mai bine:D |
Re: Front Bumper Lip
Quote:
|
1 Attachment(s)
lip de megane :D
|
Mult mai frumoasa o bara M completa decat asta ..
|
2 Attachment(s)
Quote:
am stok+o prelungire mik si arata destul de bn |
Parerea mea? Desi nu sunt foarte mare cunoscator in acest domeniu, imi place mult mai mult cand vad o bara stock pe un e36 lasat si cu jante decat una de M. Cele de M au inceput sa fie mai des intalnite decat cele stock, aproape.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Renault laguna 1
|
Quote:
dar in ialomita nu prea se fura ... bine ca nici nu sunt foarte multe bmw e36 p.aici |
intradevar mult mai bine da o bara de M3 cu lip-ul evo si cu splitere vopsite in aceeasi culoare ca a masini :shock:
|
E frumos kitul M dar daca cineva vrea sa fie un pic diferit ... eu zic ca arata ok si un lip subtil pe bara stock ... chiar si cel de Astra e frumos
|
subscriu pentru non M cu diverse lip-uri! principiul da frau liber imaginatiei, plus ca este si fff ieftina alternativa asta. am avut pachet M, este ce trebuie.. dar nici cu bara standard nu mi-e rusine. voi merge si eu cu bara fl si lip. inca nu m.am hotarat de care. oscilez intre cel de golf 3 gti/ opel astra sau mai nou cel de megane ca al colegului de ma sus (ff subtil si de efect)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning