Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   talon suspendat (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/38293-talon-suspendat.html)

p3rv3r5ul 12-04-07 19:06

talon suspendat

pentru ca aveam o avarie minora la aripa care nu a fost remediata la timp mi-a fost ridicat certificatul de inmatriculare.in fine..am fost la RAR, am luat stampila respectiva pe dovada dar din diverse motive nu pot ridica talonul de la politie fara un reprezentant al firmei de leasing.Deoarele in momentul de fata sunt in litigiu cu firma de leasing nu pot chema pe nimeni de la ei. cei de la politie mi-au spus (sa scape mai repede de mine probabil) ca pot circula fara probleme cu dovada expirata daca este avizata RAR.
in concluzie intrebarea este urmatoarea:
pot avea probleme daca sunt oprit de politie si prezint dovada expirata?
mai bine sa continui sa spun ca nu am actele la mine?
astept pareri

p3rv3r5ul 17-04-07 17:45

Re: talon suspendat

poate ma ajuta si pe mine cineva..

Dimitris 17-04-07 22:04

eu zic sa mergi?

p.s: te-am convins?

mmneg 17-04-07 22:52

daca ai depasit termenul inscris nu mai ai voie sa circuli cu masina respectiva chiar daca ai mentiunea rar. poti sa circuli pana la data inscrisa pe dovada, apoi se considera ca mergi fara talon

p3rv3r5ul 18-04-07 09:55

dar care sunt consecintele??

mmneg 18-04-07 18:23

amenda + 4 puncte de penalizare mi se pare

bluey 18-04-07 20:13

Nu iti trebuie nici un reprezentant de la firma de leasing.
Iti trebuie o hartie cum ca esti imputernicit de firma de leasing sa ridici talonul.
pe mine finansul nici nu ma intreaba de la ce firma sunt cand ma duc sa iau hartia.Si o dau alba si stampilata doar sa-mi completez datele.:D
Am fost de 2 ori dupa taloane asa ca nu a fost doar o intamplare.

p3rv3r5ul 18-04-07 20:26

pai nici imputernicire nu imi dau aia...suntem in litigiu de 3 ani... :D

bluey 18-04-07 20:32

:D
Trimite pe altcineva sa ia imputernicirea daca de tine se sperie.

p3rv3r5ul 18-04-07 20:36

pai ce imputernicire frate daca eu sunt in litigiu cu firma?ca doar nu dau aia imputerniciri in alb ce dreaq...intrebarea mea era daca pot circula..

p3rv3r5ul 18-04-07 20:37

oare daca ma duc la politistul care mi-a luat talonul si ii cer sa-mi prelungeasca dovada merge?

Marius 18-04-07 20:47

Politistul care ti-a retinut talonul nu are dreptul sa-ti prelungeasca dovada. Pt prelungire numai lucratorii de la ghiseu te pot ajuta.
Daca circuli cu dovada expirata esti pasibil de amenda si puncte de penalizare iar in cazul in care spui ca nu ai actele masini la tine, poti scapa daca politistul nu verifica prin statie. In cazul in care verifica si va vedea ca ai talonul suspendat iti va retine si placutele cu numerele de imatriculare.
Bafta !!!

p3rv3r5ul 18-04-07 20:53

:D deci e naspa treaba... maine mai circul cu ea si gata..
deeeeeci luuuume luuuumeeee atentie maxima ca scot r5-ul la plimbare iaaaar :D

All times are GMT +2. The time now is 07:58.

- Copyright 2026 4Tuning