![]() |
Multiplayer || Volkswagen Lupo
6 Attachment(s)
Masina de lucru:
http://t.imgbox.com/acibaQw0.jpg Participanti: 1. 18BSV 2. Cannonball 3. Cubteen 4. Dany2good4u 5. Lovenady 6. Reme |
Re: Multiplayer || Volkswagen Lupo
vot dany2good4you
|
votat Lovenady! Insa stiu ca nu ai reflexiile pe geamuri...sper sa o scoti cu reflexii in scurt timp sa o vad si eu.
@ Cannonball - ce ai facut man cu roata aia in spate? culoarea e teroare, dar parca faceai lucrari mai complexe! Si lumina aia in bg ascunde niste greseli sau lipsa de inspiratie? |
Vot Dany.
Ti-a iesit foarte foarte bine. Imi vine sa te bat pentru bara aia fata ca e blurry. si a stricat tot restul care e frumos. Data viitoare joacate cu Smart Sharpen. Trebuie setat pe Remove Gaussian Blur sau cum naibi ziceca nu mai stiu exat :)) Asta va rezolva problema asta. Dupa lucrarea ta urmeaza a lui Reme. Votam pentru daca nu era asa mare diferenta intre reflexiile de pe masina si nou background. |
Vot dany
@Lovenady : E o masina de mai putin de o ora.Nu inteleg ce are roata si nici ce greseli ar putea ascunde lumina respectiva |
commul in legatura cu roata si lumina e de la reme nu de la mine
|
1 Attachment(s)
cu ast(e)a m'as fi prezentat eu :lol:
LE: CNB, cred ca poti pune urmatoarea masina... nu vad sa se mai schimbe castigatorul, chiar daca a trecut putin timp dupa ce a fost deschis poll'ul |
O sa pun bro' dar la saptamanal , nu aici si oricum pe asta nu l-am castigat eu:lol:
@lovenady : scuze , nu stiu de ce am avut impresia ca e de la tine:oops: |
vot lovenady
mare surpriza :)) nu ma asteptam la atatea voturi.... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning