![]() |
Peugeot 307 vs Corsa 1.3
Buna seara
Sunt intr-o dilemma si as vrea sa ma ajutati cu un sfat cinstit. Sunt posesorul unui Opel Corsa 1.3 Diesel an 2008 cumparat direct de la reprezentanta. Mi s-a oferit ocazia unui schimb cu un Peugeot 307 1.6 benzina + diferenta de 1000 euro. Corsa este echipat standard, 307 este varianta full. Mentionez ca drumurile mele sunt in Bucuresti, zilnic 50 km. Merita diferenta si schimbul? Multumesc anticipat. |
Re: Peugeot 307 vs Corsa 1.3
In conditiile tale nu as face schimbul, o masina cu motor de 1.6 pe benzina nu consuma sub 10 litri in Bucuresti nici impins, la vale, cu vantul in spate si orice alte mijloace naturale. Faci 50km pe zi, fa un calcul costului carburantului lunar si atunci vezi daca renteaza. Daca buzunarul nu are goluri dupa, e in regula mergi la 1.6 benzina.
|
Lasand un pic la o parte consumul, care intr-adevar va fi mai mare, intre cele 2 marci si modele care ar fi mai ideala ? (Corsa are 62000km, 307 are 51000 km an 2008
|
Fara doar si poate 307, masina face parte din alta clasa si e total diferita fata de Corsa. 307 nu este o masina rea si e destul de fiabila, dar asta tine si de cel ce a avut-o inainte.
|
1.3 Diesel de pe Corsa C/D, este destul de şmecher.
Ţine bine cu casa când vine vorba de consum. Consider ca Peugeot-ul 307, dacă l-ar da în bani, ar trebui să aibă un preţ al naibii de mic, ca să poată reuşi să-l vândă. Zic să rămâi la a ta. |
Quote:
am avut si corsa d,1.3 cdti si peugeot 307..... cand am vrut sa vand corsa era coada la ea...cand am vrut sa vand peugeotul...m-am chinuit 2 luni si am dat-o pe bani de nimic..... amandoua erau in stare impecabila,nu era diferenta intre ele....din nici un punct de vedere.... |
Multumesc frumos de sfaturi, din ce am mai citit, am hotarat sa raman cu Corsa. :-)
|
Quote:
|
Eu am 2 Peugeot-uri 206, deci imi plac mult Peugeot-urile, dar te-as sfatui sa pastrezi Corsa fara niciun dubiu! Pur si simplu nu se merita in conditiile astea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning