![]() |
Prototip de la toyota
7 Attachment(s)
Ce ziceti de pozele astea?? Un prototip de la toyote, cu motor hybrid deci un motor electric care ajuta un V6 de 3,3 in total are 408 CP
ajunge 100 in mai putin de 4 sec. Are o autonomie de 435 mile cu un rezervor de 13.7 galoane, faceti voi calculele pt consum :) Si inca ceva ii drive by wire :( si caroserie din fibre de carbon |
se spune ca va fi viitoarea toyota supra !
|
Nu cred ca asta va fii vitoarea supra, pe site unde am gasit pozele era numit Volta.
Si din cate stiu noul supra v-a avea motor V10 si peste 500 CP |
Pare sa promita masina dar sa stiti si voi ca masini cu motoare hibride sunt foarte putine asa ca slabe sanse alimentarea alternativa nu este deocamdata posibila
|
Pare sa promita masina dar sa stiti si voi ca masini cu motoare hibride sunt foarte putine asa ca slabe sanse alimentarea alternativa nu este deocamdata posibila
|
|
Re: Prototip de la toyota
Quote:
|
r8 made in china....
|
Quote:
|
Masina se keama Toyota Alessandro Volta .ia numele astah pt k Alessandro Volta a fost cel kre a inventat "bateria" si avand in vedere k e Hybird au decis sa-i dea acest nume in onoarea celui kre a revolutzionat lumea cu bateria lui
|
mie i-mi place...design tipic asiatic,f***rist,motorul probabil p masura,si despre masinile electrice pot spune ca nu-s la noi f po****re dar de exemplu in irlanda (p'unde sunt eu acum)traba sta altfel..am vazut intr-o revista de profil auto o masinutza elecrica cumparata de ''DHL''pt oras(distributzie)..avea un cablu de realimentare luuung si se incarca la priza obisnuita!!!Totul este posibil..
|
ar fi bine pt toyota ca pana acu parca ar face numa masini pt pensionari...
avensis cel putin.. e o masina buna cre mi-as lua-o... pt cand ies la pensie..:)) |
Super tare masina .. sa vedem daca o sa apara pe strazi.
|
Quote:
|
Super masina:!: Dar este o problema mica :cry: Probabil ca nu-i 2 lei nu-i pentru buzunarul meu :oops:
Na nu-i bai :) Castig la lotto comand pentru fiecare una :rolleyes2 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning