![]() |
STARTECH Dodge Caliber
5 Attachment(s)
Dodge Caliber modificat de STARTECH Dintre modificarile oferite de Startech pentru Dodge Caliber: |
Re: STARTECH Dodge Caliber
Desi masina nu este pe gustul meu,arata destul de bine.:-)
|
mi-e unu nu imi place....am alte gusturi......oricum nu au facut cine stie ce la ea
|
masina asta cum s amai zis nu e nici pe gustul meu...dar prin design au reusit sa faca un lucru f interesant ..in poze mashina asta pare f mare shi masiva dar in realitate e un pachetzel mai mic ... cat despre startech au plusat unde era loc de mai bine ...
|
Spatele imi place insa grila fata lasa de dorit la interior parca mergea si alta culoare mai eleganta
|
Interesant atat la exterior cat si la interior,sunt modificari finute,de bun gust.
|
simpatica, totusi nu e stilul meu... puteau sa-i dea o alta culoare, pt ca negrul ascunde multe detalii
|
Din pacate ramane tot o masina modesta...
|
foarte bine realizata,si pe negru e chiar mai frumoasa,culoare mea preferata la o masina fiind negrul,nici motorul nu e de neglijat,o mica 'bomba' pe roti !!!
|
lol...
interior e stoc... ar trebui sa vedeti un caliber stoc inainte sal criticati p asta jantele mari skimba complet masina... grila fata nu este f diferita de ce originala in skimb bara fata e super de efect cat despre spate e f finut si la locul lui... masina per total intra la o categorie tuning elegant si este kiar reusita pregatim si noi o surpriza asemanatoare speram mai bine kiar ca aceasta... |
shy eu zic ca arata mult mai bn de cel stock !!! AU facut o treaba buna
|
Arata destul de binisor imi place cum o ascuns tobele de esapament :P, si o ridicat si puterea motorului la 180 Cp, destul pt un 2.0 CRD !!!
|
sincer sa fiu cum arata imi place mai mult decat cayenne ...e super jmeker
|
arata binisor pe dinafara ...da mie numi place cum arata cutia de viteze ...prea sus ...parca ii ceva dubita...mai bne facea tunelul central mai sus
|
Masinile americane fie le iubesti fie le urasti niciodata nu s-au remarcat prin design sau calitate. Dar cand ai un Cadillac parca uiti de plasticul de proasta calitate si de toate dezavantajele, simplul fapt k ai un cadillac un muscle car te face sa te simti mai puternic. Altfel te vede luma intr-un mustang sau intr-un escalade. Acest Dodge arata destul de bine spatele cred k ar mai trebuii putin lucrat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning