![]() |
masinuta mea mazda F
10 Attachment(s)
asta e masinuta mea. sper sa va placa. motor de 1,9L si 101 kw.
|
Re: masinuta mea mazda F
Masina este din 1990. Anul trecut in octombrie am adus una de afara an 93 si am luat tot de pe ea si am mutat pe scheletul celei din 90. are full electric toate cele 4 geamuri si trapa , folie omologata neagra pe spate si haion foarte putin fumurie pe fata , linie audio Mtx , 2 inalte+2 boxe usi fata+2 boxe ovale spate+tub bass si statie , Mp3 Pioneer cu reglaj de subwoofer , motorul e de pe masina din germania si are 150000km. Alte detalii intrebati si vi le spun
|
ft misto masina.. s-o stapanesti sanatos si fara incidente.. niste suspensii sport ar trebuii urgent. bafta si ai grija de ea
|
Multumesc. Suspensii sport are pe ea dar sunt reglate la garda de sol mai naltuta ca la drumurile noastre cam ramine spoilerul pe jos. :rolleyes2
|
Spoilerul l-ai facut in tara ? Imi place mult cum arata. Eu am un 323 f din 97 si as vrea in alt spiler si niste praguri, imi poti recomanda ceva?
|
www.jeroentje.nl , aici gasesti cam orice legat de tuning la calitate adevarata. se comanda pe mail se transfera banii prin banca dupa ce primesti raspuns si se livreaza pe curier super ok. Nicmeni de la noi nu o sa iti faca o calitate apropiata macar cu ce vind astia. Preturile sunt care sunt dar merita , nu e marfa care se sparge sau se crapa la prima pietricica.*iti spun din proprie experienta*
|
trebuie sa-i faci ceva si la bara de spate.
|
Frumoasa masina! Ce noutati ai?
|
faina masina am si yo tot modelul asta da motor de 1.6 nu ma plang decat de caroserie la care am ceva de lucrat, apropo nu ma poti ajuta cumva cu ceasul din bord care indica ora????!!
|
FRUMOASA MASINA,AM SI EU UN 323F DIN 96 SI UN 323 DIN 87,ORICUM SANT SUPER MULTUMIT DE MAZDA
|
Imi place mult modelul asta ! S-o stapanesti sanatos ! :)
|
HELP !!
Fratilor, sunt proaspatul proprietar al unei Mazda 323 F cu faruri escamotabile si din pacate si cu ajutorul ghetii, am bulit aripa fata dreapta si capota...Daca ma poate ajuta cineva cu ceva dezmembrari..i-as fi foarte recunoscator ca pretul pieselor NEW ma cam descurajeaza sa ma apuc de reparatii! Multzam din suflet! |
Un model de Mazda f. misto.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning