![]() |
[CUMPĂR] Diverse pentru E46 Coupe FL
Cumpăr următoarele elemente pentru E46 Coupe Facelift. Aștept oferte pe PM sau la email ciuby.cg[at]gmail.com - o să vreau și ceva poze pentru orice ofertă primită.
1) Suport pahare - mă interesează doar culoarea neagră și prefer ambele elemente de care am nevoie pentru conversie: suportul de pahare și cel de monede 2) Scaune sport - Recaro sau de M3, doar scaunele față sau interiorul complet - mi-e indiferent - obligatoriu cu īncălzire - obligatoriu de Coupe - preferabil tapițerie din piele neagră - preferabil de pe o mașină cu volan pe stānga, dar pot fi și de UK dacă nu sunt electrice (pentru a evita problema memoriilor pe partea pasagerului) 3) Sticle oglinzi laterale - obligatoriu model Coupe FL cu īncălzire - fără defecte sau inscripții - obligatoriu doar din dezmembrări (dacă singurele lucruri pe care le vindeți sunt oglinzile și siglele nu vă obosiți, nu sunt interesat) |
Re: [CUMPĂR] Diverse pentru E46 Coupe FL
Se adaugă și:
4) Ramă player 2din (relocare climă) - ogligatoriu culoare neagră - fără defecte, zgārieturi sau alte chestii de genul |
Buna ziua,
Nu avem model FL. |
Salutare, dintre toate cele sus enumerate pt coupe e46 avem scaune sport de pe masina de europa, cu reglaje manuale piele neagra (ce ar necesita o reconditionare sau inlocuire pt pretentiosi)
Pret 150 euro ambele... |
Update - am luat oglinzile - mă mai interesează doar:
1) Suport pahare - mă interesează doar culoarea neagră și prefer ambele elemente de care am nevoie pentru conversie: suportul de pahare și cel de monede 2) Scaune sport - Recaro sau de M3, doar scaunele față sau interiorul complet - mi-e indiferent - obligatoriu cu īncălzire - obligatoriu de Coupe - preferabil tapițerie din piele neagră - preferabil de pe o mașină cu volan pe stānga, dar pot fi și de UK dacă nu sunt electrice (pentru a evita problema memoriilor pe partea pasagerului) 3) Ramă player 2din (relocare climă) - ogligatoriu culoare neagră - doar de pe mașină cu volan pe stānga - fără defecte, zgārieturi sau alte chestii de genul |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...an-2000-a.html |
Salut,
Ai avea cum să mă ajuți și cu montajul? Scaunele mele sunt manuale, deci ar trebui trase ceva fire :D |
Quote:
|
Am tot īncercat să te sun și ai telefonul īnchis. Dă un semn cānd poți să vorbești :)
|
Quote:
|
Chiar acum voiam să te sun :) Pe la 17-17:30 o să plec spre tine, te sun atunci ca să-mi dai adresa exactă.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning