![]() |
As vrea sami iau un subwoofer ptr un hyundai santafe...
as vrea sami cumpar un subwoofer..ca sa se auda ca draq...as vrea niste recomandari... :roll:
|
1 Attachment(s)
Ai masina mare, deci ti-as recomanda subul meu ca este de vanzare. 800 W rms, rupe tot. 700 E cu tot cu statie, 800 E si cu condensator. Sunt noi toate.
Tu ai intrebat, eu ti-am raspuns. :wink: |
mda..
pare tentanta oferta..... dar nush....am voie sa-mi adaug subwoofer?
adika nu e legata de partea electrica?mie frik sa nu mi se rupa garantia... dar ar fi bine...mias mai pune si neon..yo stiu.... :roll: :wink: |
de ce sa iti pierzi garantia?nu ai de ce...nu se umbla la firele masinii...asta in cazul in care vrei ca subul sa cante dupaa muzica si nu dupa cum accelerezi tu...:D...bafta
|
Pune-l pe ala tata, ca la cati litri are portbagaju la santafe inti trrebuie macar 500w ca se se auda ceva...
|
merita banii si masina merita facuta frumos frumos frumos e suuper misto si merg facute multe la ea bafta
|
Reducere mare de tot !!!! Statia cu wooferul la 700. Condensatorul este cado' !!!!! Diamante naturale !!!!!!!! :wink:
|
700 de euro sub de 800 w si amplif penru el?si condensator?
Dar ce marca sunt?nu ca as fi carcotas, ca e super, dar mi se pare cam ieftin... :)) Oricum daca ne gandim merita toti banii.... Si nu va fi de ajuns, dar masina respectiva re un potential de tuning ridicat, cel putin exterior si interior, e mare, arata bine si cu cpoilere si roti mari ar arata super beton :) Bafta... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning