![]() |
PROBLEMA ANGEL EYES e 36 coupe
salutare!
Ma poate ajuta vreun user cu niste sfaturi! Am o problema cu angel eyes-urile la masina, nu se mai aprind. Sunt cercuri CCFL neon albe si nu stiu ce ar putea fi ars, cercurile sau droserele! Mentionez ca s-au ars pe partea stanga apoi la interval de 2 ore aprox. am constatat ca nu se mai aprind nici cele din dreapta. Sigurantele au fost verificate, pe drosere vine curent. Ma poate ajuta cineva cu o proba sa vad ce nu functioneaza? Multumesc! Stima! |
Re: PROBLEMA ANGEL EYES e 36 coupe
Cea ce iti spun acum e din propria experienta. Din ce am patit eu cu masina
Nu sunt electrician 1) Verifica mufele sa nu fie umezeala acolo (e cam imposibil dar totusi verifica) 2) Verifica droserele/inele separat (Sa nu pui curent direct pe inele )(Incearca la un coleg cu droserele tale+inelele lui / inelele tale + droserele lui ) 3) Daca nu au fost prinse bine e posibil din cauza zdruncinaturilor sa se crape neonul din interior(eu asa am patit) . In acest caz inelele sunt duse iar droserele sunt bune . 4) Firele dintre drosere si inele pot fi intrerupte |
Daca iti apare in bord eroare, e de la droser.Daca nu iti apare, dar nu merg e din cauza inelelor, traseelor.99% e de la drosere, eu de 2 ori am avut probleme, mereu din cauza droserelor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa incerci alte drosere, mai mult ca sigur de la ele este.Cel putin la mine(e46) asa a fost. |
Quote:
|
Am rezolvat-o intr-un final, de vina erau droserele, s-a aprins becu` acum :))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning