![]() |
Cumpar pentru Vectra B
Cumpar pentru Vectra B 1.7td (isuzu) 1996 - ac de fabrica urmatoarele:
- Radiator de apa (fara termocupla) (modelul pentru AC de fabrica) - Radiatorul de A/C + Cele 2 ventilatoare din fata cu tot cu suportul de plastic care le tine - Mufa din instalatie care duce la sonda de pe radiatorul de apa (o am taiata , am doar cele 4 fire care intra in mufa.) Vand pentru Vectra B 1.7td (isuzu) - Radiatorul de apa pentru modelul fara A/C . Contact: Pm / [email protected] |
Re: Cumpar pentru Vectra B
cu radiatoarele t pot incurca eu..numai ca ventilator in fata are numai 1..e d p o vectra b din 99 1.7td
|
1 Attachment(s)
poza cu fata masinii..
|
il ai si pe cel de apa ? (termocupla o am)
Am inteles de la colegii de pe clubopel ca ar trebui sa aiba 2 ventilatoare in fata nu unul .. [am 3 mufe de ventilatoare in instalatie] Imi poti face poze si la mufe? sa vad mai exact ce si cum? Un pret pentru radiatoare si ventilatorul de pe fata ? Edit: A mea e din 96 fabricatie x17dt isuzu |
voi reveni cu poze cu mufele si cu radiatorul d apa.ai p.m cu pretul
|
Poti suna la numarul asta 0721345426 si vorbiti acolo . Mersi frumos
|
Cineva mi-a spus ca ce ai tu pe masina este de astra g ...
Eu am 3 mufe de ventilatoare (cel de la motor + 2 ventilatoare ce vin in fata) probabil sunt diferite din cauza anului de fabricatie. |
Inca valabil .. imi trebuie de pe o vectra 1.7td isuzu din 96-97 .. se pare ca difera si in functie de anul de fabricatie .. , imi trebuie de pe modelul cu 2 ventilatoare in fata radiatorului de A/C .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning