![]() |
Manual dacia 1300 '83
salutare la toata lumea! ma uit de ceva timp pe forumu asta da din lene mai mult sau mai putin acu mi-am facut cont :)
ideea e ca am nevoie de un manual de dacia 1300 din 83, ca vreau sa ma bag sub capota sa schimb carburatoru cu 1 dublucorp si filtru de aer cu 1 sport, si in viitorul apropiat o evacuare de papuc.. cine ma poate ajuta raman dator pe viata :) |
Re: manual dacia 1300 '83
ps. si o schema electrica ca vreau sa ii pun si turometru ca troaca mea nu are :)
|
iti trebe un +, un -, si un fir legat pe bobina de inductie in acelasi loc unde este legat firul care merge la delcou, culorile nu stiu, pt ca la fel la mine nu aveam si am adaugat eu firele ,
hai bafta |
da frate mersi da tot am nevoie de manual :)
|
am incercat sa pun schema electrica si nu merge...voi incerca mai tarziu.
|
daca are cineva manualul sami dea si mie un pm
|
am eu manualul, cum facem?
|
DARKOBELICI daca il ai in format doc sau pdf poti sa mi-l trimiti pe mail....sau pe mess...
@canny: dupa ce il iau de la el daca e pdf sau doc ti-l dau si tie :) ms raman dator!:D |
pai asta e ca nu e PDF, e carte veche:D si buuuna::))
canny, til dau maine cand ne vedem sal consulti:D |
DARKOBELICI pai si atunci cum facem frate? esti din buc? :sad:
|
Oras: TIMISOARA Age: 25 Posts: 79 My Photos: (0 PS.o sa ma gandesc cum facem.vin vineri cred ca la buc. |
aha raman dator...vreau eventual sa il trag la xerox ca sigur o sa mai am nevoie...oricum eu mai intreb prin stanga prin dreapta ca poate il are careva doc sau ceva de genu asta 8)
|
Dar de ce nu cauti tu pe google ? ca sunt sigur ca gasesti, il faci pe baiatul ala sa vina de la timisoaar tocmai la bucuresti sa tragi alea la xerox
|
inainte sa fac threadu asta stai tu linistit ca am cautat de la munca 2 ore pe google si nu am gasit mai nimic...;)
nu-s atat de tampit sa cer ceva inainte sa caut singur :P p.s. si oricum banuiesc ca are el ceva treaba prin buc ca altfel nu cred ca ar bate drumu doar pentru atata lucru ;) |
Cumperi un turometru si are el instructiuni de montare, nu ai nevoie de nici o schema. Am eu pe un cd manualul de 1300 scanat, daca il gasesc si dai o cola ti-l dau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning