![]() |
mp3 player problem
My gf are un mp3 player cumparat din carefour brand new,il pun pe masina...toate bune si frumoase pana cand ajung sa setez posturile de radio...si observ cu stupoare ca sare din 3 in 3 si nu din 1 in unu cum e normal...de exemplu poate prinde numai posturile multiplu de 3 ( 100.5 103.8,etc)
M-am dus inapoi cu el si mi-am zis ca e model american si la ei asa e..Am ce sa ii fak?Daca da unde? |
Nu creka ai cei face...am avut ji yo kateva cu 'problema' asta !
|
da,ai ce face dar nush daca nu o sa pierzi garantia :(...ceea ce se poate face e sa mergi la un service de aparatura electronica sau sa gasesti pe cineva care sa \"il traga in banda\" stiu sigur ca se poate face dar nu stiu la ce preturi si asa...parca trebuie schimbata ceva piesa din el,dar nu sunt sigur...am facut si eu asa ceva acum cativa ani si nu mai tin minte exact....oricum astia din carefour trebuia sa specifice ca e model american si asa...nush cum vand asa dar ma rog....bafta cu el si cauta un electronist calumea daca tot e sa pierzi garantia....
|
mersi mult...m-am lamurit akum.
Barfa |
mp3
asta cu trasu in banda inseamna cheltuiala...normal ar fii sa te duci sa il schimbi ...l-ai probat pe stand inainte sa-l iei?...ar merge sa-i reclami la protectia consumatorului...parerea mea e ca nu merita sa te apuci sa faci inginerii la o scula \"cruda\" rezolva problema pe cealalta cale :wink:
|
mda cre ca ma duk cu el inapoi pana la urma..mersi oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning