![]() |
Multiplayer || Volkswagen Lupo
1 Attachment(s)
Buna seara la toata lumea! Propun pentru un amical acest mic gandacel.
VW Lupo :arrow: termen alegeti voi LE: am schimbat masina cu una cu o rezolutie si calitate mai buna (Cass) LLE: poftim domnu cubteen... am schimbat'o inapoi pe asta doar pentru tine... dar daca si de data asta te prezinti cu o petarda la fel de mare ca acel sunfire, iti promit ca nu o sa mai participi la NICIUN BATTLE pe acest forum!!! |
Re: Multiplayer || Volkswagen Lupo
ohhh ,yeah ,e una dintre masini mele pe care sa le aleg la 18 ani deci da ,intru, nu poti gasi una cu rezolutia mai mare ???????;)
si daca alegi alta , uite aici sa te ajute : http://www.netcarshow.com/volkswagen/1999-lupo/ |
Quote:
|
pana la urma pui alta sau lucram pe asta ca sa stiu ? ca eu oricm fac full brush ,da ma gandesc la ceilalti
|
Eu lucrez pe cealalta!!Adica o am aproape gata!!Deci fara suparare ar trebui sa ramana masina cealalta! Succes tuturor participantilor!
|
Mie`mi place mai mult prima masina postata,si eu cred ca aia ar trebui sa ramana deoarece reme a ales masina.Ma apuc si eu de ea sa vad ce iese.
|
1 Attachment(s)
Aceasta-i a mea. Si ce se arata pe geam, e pentru uni care m-au pupat in fund pana in momentul din fata!Va urez tuturor mult succes la proiect:oops:
|
esti 100% sigur ca vrei ca asta sa fie masina finala?
|
Hmm..bine ii fac un background..Caci vroiam sa o las asa mai mnah!!:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ceva simplu si de la mine...... |
Cubteen sincer cred ca ar trebui sa-ti refaci masina...:( are destul de multe greseli
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: