![]() |
vand bmw e30 2.012v
7 Attachment(s)
vand bmw e30 2.0 12v 129cp
-anul 1987 -gri metal -faruri cu lupa si smiley -capota neagra -motorul in stare foarte buna,nu scote fum,trage de toti cai -plafon negru,cu check control functional deasupra oglinzii si trapa functionala -oglinzi electrice -casetofon jvc -scaune bmw e36 - mocheta neagra -folie omologata RAR -bara fata si fusta de facelift -bara spate facelift -telescop spate schimbat -pivotii fata schimbati -portierele din spate fara manere -capota motor,portbagaj fara sigla de la bmw -jante tabla 205/55/r15 foarte bune masina este fara rugina ,se poate urca pe elevator,accept variante!!! -asigurare pana in octombrie,ITP 2014 -a avut certificatul luat pt folie pe fata,dovada pana pe 20.,07,2013.rar-ul se poate face in orice oras,si dupa la bistrita dupa certificat,masina fiind inmatriculata pe fundatie la Bistrita!! -cine incepe un proiect pentru drift caroseria este foarte buna.fara rugina!!!! daca nu se vinde intr-o saptamana o dezmembrez!!! 2700 ron!!! detalii id:[email protected] tel:0751893847 |
Re: vand bmw e30 2.012v
Salut daca o dezmembrezi sunt interesat de cutia de viteze + timonerie,asta daca nu cumva are probleme cu sincroanele si caraie etc...
|
salut.ok.te anunt.oricum,nu cred ca am sa o vnad,am sa optez pentru a o dezmembra deoarece are foarte multe piese bune,care le-as putea pune pentru ursul meu!am sa anunt aici cat de curand decizia luata:d
|
Eventual da-mi un pm cu pretul motorului complet (radiator cutie calculator instalatie electrica tot ce tine de el ) si un pret separat pt cutie :D nu de alta dar sa vad ce e mai avantajos cutia sau tot motorul sper ca nu dai niste preturi dinalea bomba de 400 euro motor complet sau eu stiu .... :) daca faci un pret bun cutia o cumpar 100% eu am probleme la cutie cu sincronul de 1ia :( asa am luat-o si este exasperant cand vreau sa`i dau 1ia la semafor carie si zmuceste ca un tractor:lol:
|
am primit un telefon.cineva ar fi interesat de toata masina!!!cum stiu si eu ceva exact,te anunt!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning