![]() |
Bus Driver
jocul a aparut recent . . . pe scurt : trebuie sa duci oamenii cu autobuzul si sa conduci cat mai corect posibil :-) . La o frana mai brusca se face zarva in autobuz si esti taxat. Trebuie facut totul regulamentar pt a obtine cat mai multe puncte
Jocul merita jucat daca nu ai nimic mai bun de facut, mie unul imi place desi nu se compara cu altele mult mai renumite * * in plus ocupa doar 182 mb gata instalat * * * pt mai multe informatii http://www.busdrivergame.com/ |
Re: Bus Driver
si eu stiu de jocul asta de ceva vreme dar nam stiut ca a aparut.e facut de rusi care mai fac un joc acuma RIG'N'ROLL.eu pe ala il astept!
|
Quote:
|
am jucat demo-ul Bus Driver si e un joc bun, daca te plictisesti...
totusi, lumea seamana mult cu cea din 18 WoS, deci e cam plictisitor, dar misiunile sunt interesante |
super super jocu...e cat se poate de real...si grafica nu e rea deloc...dar stie cineva cum schimb camera??sa vad de la volan
|
care il vrea full dati`mi un pm... ;)
|
l'am terminat..
|
care imi zice si mie daca se poate schimba camera??sa vad de la volan
|
nu mere!.....
|
nici mie nu imi merge jocu,stie cineva din ce cauza ?!?
|
mie imi merge perfect. cine il vrea , dati pm si va dau macar torrentul ;)
|
Nu mi se pare cine stie ce jocul...
Am jucat toate Hard Truck-urile si restul de simulatoare gen Flyght Simulator Ship Simulator Trainz Railroad Simulator Apropo care este ultimul Hard Truck ? Haulin' sau Convoy ? |
Quote:
|
ultimul Hard Truck 18 WoS a fost si primul, aparut in 2002... faceti confuzie intre serie si numele primului joc, si nu e bine :lol:
|
merge in reluare rau jocu asta pe calcu meu ( 1.6ghz, 512 ddr, placa video de 128mb )...nici nu pot juca...si la cea mai mica rezolutie
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning