![]() |
Multiplayer || BMW 335d E90 Touring
8 Attachment(s)
Masina de concurs:
http://t.imgbox.com/abfjkyv8.jpg Participati: 1. 18BSV 2. Cannonball 3. Cristisor 4. Dany2good4U 5. Lycan 6. Mirceasilvyu 7. Reme 8. UndergroundDesigns |
Re: Multiplayer || BMW 335d E90 Touring
@ 18BSV - este o evolutie fata de alte lucrari. Bravo! Continua pe panta asta ascendenta!
@ Cannonball - sincer m-ai dezamagit, nu cu masina ci cu roata spate viratoare :( @ Cristisor - mie imi place masina ta, e frumoasa ca e alb imaculat. Parca ar fi mers alte jante. @ Dany2good4u - imi place masina ta, e agresiva, stilul care mie imi place. se mai vad mici urme de la imbinarea pieselor, dar per anasamblu imi place ce ai facut. @ Lycan - domnu, ai lucrat corect, fara greseli pe care sa le pot observa asa rapid, insa mie imi pare cam suv 3-arul tau, in rest numai de bine @ Mirceasilvyu - domnu m-ai dezamagit cel ai tare de pana acum. Ce faceai tu de obicei si ce ai facut acum. @ UndergroundDesings - good job, mai putin faza cu redimensionatul, pe care o faceam si eu candva. Are dreptate Ca$$... Votul meu varianza intre Cristisor si Dany2good4u, si-l voi da lui Dany. |
desi se vede ca nu e terminata si desi arata putin a SUV... clar e mult mai sus decat a celorlalti participanti (cu exceptia CNB)
|
votul meu merge la cristisor , geniala culoarea si un tuning foarte foarte realizabil :)
si a lui cnb mi-a placut dar cu negru ala in 2 usi ... si asa lunga cum da impresia ca e , parca ar fi dric lycan , foarte misto masina , dar vorba lui reme parca ar fi gipan ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning