![]() |
Noul Matiz
3 Attachment(s)
Chevrolet a lansat trei mini concepte la Salonul Auto de la New York. Publicul este asteptat sa voteze modelul favorit, model care va sta probabil la baza viitoarei generatii Matiz/Spark.
Primul candidat se numeste Trax (vehiculul portocaliu) si vi l-am prezentat si in stirea de saptamana trecuta. Conceptul are patru usi si o garda mare la sol, stabilitatea acestuia intr-o curba stransa fiind indoielnica. Modelul va fi echipat cu un motor pe benzina de 1.0 litri. Conceptul Groove (culoare neagra) seamana mult cu un Chevrolet HHR. Este un break in cinci usi cu un acoperis inalt si aripi de mari dimensiuni. Dintre cele trei concepte acesta este cel mai practic. Groove este propulsat de un motor diesel a carui putere este transmisa puntii fata. Beat (culoarea verde) este cel mai sportiv concept al trio-ului. Aspectul sportiv este sustinut de un motor mai puternic, de 1.2 litri turbo. Hatchback-ul cu trei usi va avea cutie automata si tractiune fata. Modelul este echipat cu sistem de navigatie si sistem audio performant. |
Re: Noul Matiz
arata bine toate 3 jucariile:)
|
unu dela verde mi-as lua si eu ...arata criminal de agresiv:D
|
oricum o sa il faca in 5 ushi si n`o sa ii puna pe el cutie automata sau motor puternic si nici navi sau cine stie ce sistem audio....pentru ca tinta sa sunt clientii cu bani putini
|
Quote:
|
Ala negru mi se pare mijto .
|
verdeeeeeeeeeeee
|
Un C2, un Scion....si un mini jeep...
Nu stiu daca va arata noul matiz ca vreunul dintre ele... |
verde. k si masina mea:D
|
1 Attachment(s)
aici puteti vota : http://www.gmsurveys2.com/se.ashx?s=7C7FD94F5CE5A6E8
votati BEAT , va rog yo :)))) |
ala verde e singurul dragutz
daca nu il fac ieftin..dar ieftin ieftin..degeaba il fac.. si dc nu face chevrolet fabrica in romania ? ca tot a cumparat de tot daewoo.. era o chestie..dar insemna k ar fi compromise multe modele..la fel cum a fost cielo.. |
mie imi place ala portocaliu..e dragut asa ...perfect pentru o fata sa se duca la piatza cu el
|
urate toate 3 :)
|
aoleu aceleasi masini care imi dau impresia ca se rastoarna in curbe :)))
|
beat(cel verde)seamana ft mult cu chevrolet WTCC...cel negru mi se pare fain...votat groove :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning