![]() |
Parere Golf V
Zilele astea as dori sa imi iau un Golf V (secondhand), am gasit cateva pe net si as dori niste pareri:
Majoritatea golfurilor pe care le-am gasit au 150.000 km (e vreo problema in asta?) Si ce motorizare a-ti recomanda ? 1.6 benzina sau 1.9 diesel ? Va multumesc ! |
Re: Parere Golf V
nu stiu daca iti sunt de ajutor eu sunt un posesor de golf 5 am cumparato la 120 de mii de km motorizare 1.4 si deja am o problema care nu pot sa ii dau de capat cu presiunea uleiului . parerea mea as incerca un disel nu benzina
|
Daca iti iei 1.9 nu ar fi o problema. Acum depinde si ce buget ai. Eu cand am luat masina avea 126.000 si nu am avut nici o problema la ea ( doar niste ulei la EGR care am inteles ca e boala lor ). In rest masina foarte fiabiala. Daca vrei motorina, sa te feresti de motoarele 2.0 sub 2008 ( sau 2007, un coleg poate ma corecteaza daca gresec ) avand probleme cu injectoarele si volanta.
|
Motoarele 1.9 tdi mi se pare cele mai fiabile motoare. Cunosc taximetristi care au 600.000 km cu ele :) Intradevar, motoarele 2.0 sub 2008 sunt varza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning