![]() |
S-a deschis sezonul?!
Sal'tare..s'o fii deschis sezonu'?Afara in afara de vant e placut..so..it's a pleasure to ride ..something.. :D
|
Sezonul s-a deschis. Asta o spun datorita faptului ca in tara dejea au inceput [in unele cazuri pregatirea] evenimentele,-lor . Extreme Winter la Bucuresti , adVANTAGE MotorShow tuning show la prisma si LR anunta o etapa de viteza .
Si la craiova circula zvonuri ca in martie se face ceva . Ceva frumos :lol: . Daca stie careva mai multe detalii sa le puna aici, sunt bine venite . |
Mai multe detalii vor anunta organizatorii in curand.. dar banuiesc ca pe pagina lor.. sau pe topicuri destinate special.. curselor care vor urma :wink: .. asa ca fiti pe faza :lol:
|
Eu dejea stiu tot ce trebuie[data/locul/organizatorii evenimentului]. Dar ii las pe ei sa anunte tot ce trebuie.
|
care-s ma ? :roll: :lol:
|
afara NINGE si este ZAPADA :? :cry:
|
Radule pai e mai bine asa. O sa iese show mai mare, mai ales dupa concurs :lol:.
|
Re:
Quote:
|
Re:
..bateti'i pe aia de la Metrologie..dai naiba..
Aia n-au nici o treaba cu vremea :wink: |
daca e gata calibra asa de repede, ne vedem acolo.desi nu prea cred k la cate i-am schimbat... :((
|
Re:
Quote:
|
Au spus ca de joi nu mai ninge dar va fi frig.
|
Re:
Quote:
poti veni cu una dintre celelalte masini :wink: noi te asteptam ! :wink: |
ok.merci de invitatie
|
radu_lkv.. shi nu numai tu ;) mai ai prieteni .. da-le masini si lor :)) hahahahha :lol: sa fie treaba treaba! :D kidding.. ;) c'u there!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning