![]() |
O "BABA" model din 1974
7 Attachment(s)
Salut baieti am deschis un al topic cu masina bunicului meu care este din anu 1974 si are la bord doar 90.000km absolut totu este original frantuzesc mai ales motoru care e vopsit cu rosu :lol: :lol: Astept parerile vostre ca de obicei!!La aripa a fost gasita in parcare lovita:sad: :sad:
|
Re: O "BABA" model din 1974
ce ai tu sau mai bine zis bunicu tau e aur ,motoru nu prea cred k e frantzuzesc pt k de fel scrie "serie de moteur" sau cum draq se scrie in rest arata f bine la caroserie ....
|
scoate colantele alea din spate.....si da portbagajul jos...si vopseste "capacele" alea negre....fale gri..parca dau mai bine....in rest ii super
|
daca e masina bunicului..si vopseaua e originala..nu pot sa spun decat ..respekt frate(nu o vinde? :P)
|
Felicitari.Arata fenomenal masina pt varsta ei.
|
Quote:
|
arata super batranica,da nici nu cred k a fost alergata k astea pe care le avem noi,da oricum super frate
|
a fost revopsita. sub masca fatza trebuia sa fie vopsit negru.
|
Arata bine "BABA" asta.:-)
|
Arata foarte bine! Sigur e a bunicului? :)
|
1 Attachment(s)
Sal nu vreau sa supar pe nimeni dar batrina mea are seria asta la motor pss e di 72
|
exact !uite cum arata un motor frantzusesc sau macar bloc frantzusesc ala din poza de sus e simplu deci foarte probabil romanesc
|
frumoasa dar poti sa o ti cat mai originala,fara colanturi gen renault,nike......etc......sti tu la ce ma refer......o prinde bine look-ul gen gordini
|
Uras genul gordino ( adica e cheala nimci pe ea ). Macar sa o faca exact cum a iesit din fabrica daca ii place sa o tina asa, iar daca nu ii place nici asa sa o faca ca a lui TAU.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning