Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Cateva date despre masina asta plss (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/38063-cateva-date-masina-plss.html)

Sega 10-04-07 18:28

Cateva date despre masina asta plss

2 Attachment(s)
Salut!Am 18 ani si am mostenit un ford fiesta din 88,motor de 1087 cm, 800 kg, 5 trepte+marsalier.As vrea sa il modific dar nu stiu daca merita.Puteti sa imi ziceti si mie cati cai are si daca e mk2?

sebaaa 10-04-07 20:42

Re: Cateva date despre masina asta plss

mane...prea multa putere nu poti sa scoti din ea (cu bani putini ma refer)
cat despre cai putere.. uita-te in talon.. ar fi trebuit sa mostenesti si unul din ala
in fine.. vezi daca merge masina, si daca tot nu iti place ..vinde-o
ai carnet? sau nu inca? daca nu il ai..iti recomand sa faci scoala , sa nu te manance undeva sa iesi cu ea pe strada

Sega 10-04-07 21:18

am inteles ca are in jur de 50 de cai.. am carnet.. cam de 1000 de euro pot sa scot ceva din ea?

turbojack 10-04-07 22:08

Quote:

Originally Posted by Sega (Post 844801)
am inteles ca are in jur de 50 de cai.. am carnet.. cam de 1000 de euro pot sa scot ceva din ea?

Masina asta pina in 2009 trebuie sa ajunga obligatoriu la presa.Crezi ca merita?
Cu bani putini poti sa-i "tragi" o vopsea mai buna,niste capace pe roti si ceva audio mai rasarit inauntru.Lasa balta tuningu' extern sau de motor ca nu ai pe ce. ;)

sebaaa 10-04-07 23:18

are dreptate turbojack..
mai mergi cu ea un pic sa nu zici k nu ai cu ce te plimba.. mai strange niste bani peste aia 1000 ..iti mai trebuie ink 7-8 sute euro +bonul 3000 RON .. => logan @ la remat..

Sega 10-04-07 23:30

hmmm ms mult pentru sfat.O mai tin putin ca sa am ce lovi pana invatz sa conduc bine. Peste vro 2-3 ani o sa o schimb dar nu iau logan ca e prea banal si nici nu-mi place

Mishu-f 11-04-07 01:00

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 844868)
Masina asta pina in 2009 trebuie sa ajunga obligatoriu la presa.Crezi ca merita?
Cu bani putini poti sa-i "tragi" o vopsea mai buna,niste capace pe roti si ceva audio mai rasarit inauntru.Lasa balta tuningu' extern sau de motor ca nu ai pe ce. ;)

eu nu am auzit faza cu 2009 dar in fine.....oricum masinuta e excelenta pt oras daca o menajezi si mai bagi ceva bani in ea zic ca e buna de ceva....

adiv 11-04-07 01:07

Care e faza cu 2009 si cu "presa" ?? Sau ai zis la misto ? :D Ar fi culmea sa ne puna sa bagam masinile vechi la Remat, desi nu ma mai mira nimic in ultimul timp...

sebaaa 11-04-07 01:15

Quote:

Originally Posted by Sega (Post 845011)
hmmm ms mult pentru sfat.O mai tin putin ca sa am ce lovi pana invatz sa conduc bine. Peste vro 2-3 ani o sa o schimb dar nu iau logan ca e prea banal si nici nu-mi place

incearca sa conduci fara sa lovesti masina;) e mult mai misto asa;)

Cristy65 11-04-07 14:13

deci a fost intr-un numar al revistei cox o fiesta ca si a ta(poate putin mai noua) si avea 600 cp @ 600kg.soferul incerca sa slabeasca pt a fi mai usoara masina!pe bune!

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning