![]() |
Cateva date despre masina asta plss
2 Attachment(s)
Salut!Am 18 ani si am mostenit un ford fiesta din 88,motor de 1087 cm, 800 kg, 5 trepte+marsalier.As vrea sa il modific dar nu stiu daca merita.Puteti sa imi ziceti si mie cati cai are si daca e mk2?
|
Re: Cateva date despre masina asta plss
mane...prea multa putere nu poti sa scoti din ea (cu bani putini ma refer)
cat despre cai putere.. uita-te in talon.. ar fi trebuit sa mostenesti si unul din ala in fine.. vezi daca merge masina, si daca tot nu iti place ..vinde-o ai carnet? sau nu inca? daca nu il ai..iti recomand sa faci scoala , sa nu te manance undeva sa iesi cu ea pe strada |
am inteles ca are in jur de 50 de cai.. am carnet.. cam de 1000 de euro pot sa scot ceva din ea?
|
Quote:
Masina asta pina in 2009 trebuie sa ajunga obligatoriu la presa.Crezi ca merita? Cu bani putini poti sa-i "tragi" o vopsea mai buna,niste capace pe roti si ceva audio mai rasarit inauntru.Lasa balta tuningu' extern sau de motor ca nu ai pe ce. ;) |
are dreptate turbojack..
mai mergi cu ea un pic sa nu zici k nu ai cu ce te plimba.. mai strange niste bani peste aia 1000 ..iti mai trebuie ink 7-8 sute euro +bonul 3000 RON .. => logan @ la remat.. |
hmmm ms mult pentru sfat.O mai tin putin ca sa am ce lovi pana invatz sa conduc bine. Peste vro 2-3 ani o sa o schimb dar nu iau logan ca e prea banal si nici nu-mi place
|
Quote:
|
Care e faza cu 2009 si cu "presa" ?? Sau ai zis la misto ? :D Ar fi culmea sa ne puna sa bagam masinile vechi la Remat, desi nu ma mai mira nimic in ultimul timp...
|
Quote:
|
deci a fost intr-un numar al revistei cox o fiesta ca si a ta(poate putin mai noua) si avea 600 cp @ 600kg.soferul incerca sa slabeasca pt a fi mai usoara masina!pe bune!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning