![]() |
Am o intrebare pt cunoscatorii de Ford
2 Attachment(s)
Salut!Am 18 ani si am mostenit un ford fiesta din 88,motor de 1087 cm in 5 trepte.Nu stiu cati cai are si ce poate.Seamana cu un mk 2.Puteti sa imi ziceti si mie cati cai are si daca e mk2? :D
|
Re: Am o intrebare pt cunoscatorii de Ford
Quote:
|
...si da, e MK2 - uita-te pe wikipedia in lipsa de alte surse de documentare
|
Fiesta Timeline
* 1973 Project Bobcat - Fiesta under development. * 1976 Mk I launched in 1.0- and 1.1-litre Ghia form. * 1978 Fiesta wins British Design Council Efficiency Award. * 1979 Millionth Fiesta built for worldwide sales. Special sporty version enters Monte Carlo Rally - this would become the XR2 * 1983 Mk II launched with fifth gear. 1.6 litre diesel becomes first in class. * 1984 First Fiesta runs on lead-free petrol. * 1987 Best sales year just under 154,000 Fiesta were sold in Britain. * 1989 Mk III launched with anti-lock brakes and lean-burn engines. P.S. mai "asteptai" 1 an..si aveai MK III :oops: |
ce noroc au unii de mosteniri ;)
|
Salutare, am si eu o intrebare: Stie cineva la ce masini se mai potrivesc jantele de ford KA?
|
pai Ford :lol:, Peugeot, Citroen, Volvo si mai era ceva..damn..am uitat :-P
|
cu acelasi butuc nu merge numai pe ford si pe mazda (mazda 2 si 121 )adica CB de 63,4!!
|
poate K are un Et mai ciudat, dar 4x108 este pe masinile enumerate de mine.si inca cateva putine...banuiesc k merge..
|
All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2025 4Tuning