Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   [Vānd] Espressor şi telefoane mobile (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/379737-vand-espressor-telefoane-mobile.html)

cotabitza 25-06-13 21:44

[Vānd] Espressor şi telefoane mobile

9 Attachment(s)
Salut! As dori sa pun spre vanzare 3 lucruri, si anume:
:arrow:Expresso Nescafe Dolce Gusto ( nou-nout; folosit de maxim 5 ori la prima proba, de atunci sta in cutie) 300 RON Negociabil
:arrow:Nokia E63 ( relativ nou; include acumulator, casti, incarcator, exact cu ce a venit in cutie, la liber pe toate retelele; inca in garantie pana la sfarsitul anului 2013) 250 RON Negociabil
:arrow:Samsung X660 (destul de bunicel; functioneaza fara probleme; la liber pe toate retelele) 75 RON Negociabil

andreibadea 04-07-13 01:45

re: [Vānd] Espressor şi telefoane mobile

Mai lasi la e63 ??

cotabitza 08-07-13 15:14

re: [Vānd] Espressor şi telefoane mobile

Negociaza pretul pe pm...

Update de pret la expresso:arrow:250 RON Negociabil

cotabitza 16-07-13 20:25

Re: [Vānd] Espressor şi telefoane mobile

Se mai adauga:
- Inca un Samsung X660, la fel ca primul in acelasi pret:arrow:deci 2 Samsung X660 la pretul de 75 Ron
- Folie protectoare pentru Nokia inclusa in pret, update de pret:arrow: 200 Ron Negociabil
- Expresso Nescafe Dolce Gusto:arrow:250 Ron Negociabil

Tel: 0729 280 812

cotabitza 27-07-13 21:17

Inca de vanzare:

- 2x Samsung X660 (destul de bunicele; functioneaza fara probleme; 1 la liber pe toate retelele, 1 pe vodafone):arrow:50 RON Negociabil
- Nokia E63 ( relativ nou; include acumulator, casti, incarcator, exact cu ce a venit in cutie, la liber pe toate retelele; inca in garantie pana la sfarsitul anului 2013) + folie protectoare pentru ecran:arrow:150 Ron Negociabil
- Expresso Nescafe Dolce Gusto ( nou-nout; folosit de maxim 5 ori la prima proba, de atunci sta in cutie):arrow:200 RON Negociabil

cotabitza 10-09-13 12:14

Inca de vanzare:

- 2x Samsung X660 (destul de bunicele; functioneaza fara probleme; 1 la liber pe toate retelele, 1 pe vodafone)20 RON Negociabil
- Nokia E63 ( relativ nou; include acumulator, casti, incarcator, exact cu ce a venit in cutie, la liber pe toate retelele; inca in garantie pana la sfarsitul anului 2013) + folie protectoare pentru ecran90 Ron Negociabil
- Expresso Nescafe Dolce Gusto ( nou-nout; folosit de maxim 5 ori la prima proba, de atunci sta in cutie)150 RON Negociabil

TwentyOne 12-09-13 09:06

Vreau eu E63-ul, dar se pare ca nu vrei sa il dai.

cotabitza 12-09-13 22:00

Salut si imi pare rau pentru neplacerea creeata, dar in perioada aceea doar ce schimbasem locul de munca si a trebuit sa alerg dupa hartii, hartogaraie si hartiute si am uitat complet de faptul ca aveam un posibil cumparator...apoi dupa ce mam mai linistit cu timpul am sters din marea mea neatentie toate pm-urile si duse au fost... Acuma cand am vazut postul tau mi s-a aprins iar beculetul.... Imi pare rau si sper ca supararea pe mine sa nu fie mare...

P.S. : Am lasat si date de contact in topic...de ce nu ai dat si tu un sms sa ma atentionezi?:oops:

Numai bine iti doresc!

cotabitza 15-09-13 14:50

Nokia s-a dat, inca de vanzare:

- 2x Samsung X660 (destul de bunicele; functioneaza fara probleme; 1 la liber pe toate retelele, 1 pe vodafone)20 RON Negociabil

- Expresso Nescafe Dolce Gusto ( nou-nout; folosit de maxim 5 ori la prima proba, de atunci sta in cutie)150 RON Negociabil

cotabitza 19-09-13 20:49

Si Samsung-urile vandute, a mai ramas:

- Expresso Nescafe Dolce Gusto ( nou-nout; folosit de maxim 5 ori la prima proba, de atunci sta in cutie)140 RON Negociabil

Daniel_Toa 23-09-13 19:45

Telefoanele au ajuns la mine . Multumesc frumos .

All times are GMT +2. The time now is 06:05.

- Copyright 2026 4Tuning