![]() |
Problema inchidere VW GOLF 5
Buna ziua am si eu o intrebare.. cand inchid usa cu cheia.. se inchid doar 3 usi ... una dupa partea dreapata nu se mai inchide..trebuie sa inchid din cheie ... de 20-30 de ori.. pana se inchide si usa aia.. stie cineva.. de la ce poate.. am incercat cu ambele chei si la fel face .. dar daca inchid toate usile din masina se inchid toata 4 ..sunt disperat.. nu stiu ce sa fac.. azi a inceput sa faca asa.. cand incerc sa deschid .. la usa cu problema se aude ca se deschide.. dar cand inchid nu se aude nimic..
Masina este VW GOLF 5 |
Re: Problema inchidere VW GOLF 5
Cel mai porbabil actuatorul, motorasul care inchide usa are probleme. Dar nu e exclus sa fie si altceva. Da jos fata la usa si vezi ce e acolo, Uitate la mufe, poate sunt oxidate.
|
ms zilele astea.. o sa fac chestia asta cu 1 electrician
|
iti este scos un furtunas care vine de la motorasul care asigura presiunea....desfa usa si punel la loc....el baga aer in gol...deaia nu merge usa
|
Quote:
Pune-o pe tester si vezi ce iti da,verifica firele/contactele si motorasul/actuatorul |
Am desfacut ieri usa si era de la cablu l-am bagat la loc si acum vad ca merge , bine ca am facuto cu un prieten ca la un service.. imi luat pe putin 1mil ca sa desfaca usa si sa puna monteze decupleze si sa cupleze cablu la loc. ori cum multumesc pentru sfaturi.
Am fost la testari si nu dadea nimic.. am mai dai si 50lei aiurea.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning