![]() |
vand cateva piese
2 anvelope 245.45.17 de iarna (5mm) - 100lei
4 anvelope 205.55.16 - 250lei ( 2 ff bune si 2 mai merg..) semnale coupe e36 M - 250lei faruri bosch cu lupa - schimb cu zkw fara lupa + 250lei evacuare dubla 2.5i - 100lei, este de discutat portabaj coupe csl 300lei ( valabil cateva zile, ff bine realizat) suspensie sport ta-technix fata/spate, ff putin rulata -500lei (e pe masina si se probeaza) 0762271337 |
Re: vand cateva piese
clima completa e36 4cil. - 500lei
evacuare m43 + finala 1.8is - 150lei |
evacuarea de M43 in ce consta???poti sa pui o poza ceva????
multumesc! |
1 Attachment(s)
Quote:
finala are si un tips cromat chiar interesant, care e detasabil nu sudat. |
am revazut anvelopele pe 16'' si sunt mai exact doua Michellin Primacy destul de bune, unul Goodyear ff bun a carei pereche a suferit un accident si am de rezerva altul dar nu cine stie ce.
voi pune si poze cu ele |
Salut
Cum se aude finala? Da cel mai mic semn de site sparte? - asta ma intereseaza cel mai mult, sa nu se auda nimic spart in ea, sa sune ca de fabrica. Poti sa pui niste poze cu finala, pe ambele parti, si cu iesirea cu si fara tips? Cat ai vrea pe ea? Sau daca te intereseaza vreun schimb cu ceva din anunturile mele? Merci |
Quote:
|
Quote:
plus: - clima 4cyl - 400lei/ sau chimburi diverse - evacuare m43 cu finala de 1.8is, catalizator eliminat - 200lei / doar finala cu tips detasabil - 150lei |
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning