![]() |
Chip tuning
Care si-a facut cip tuning in bt? ca ash vrea sa imi fac si eu la carutza ..dar vreau sa testez o masina ceva sa vad daca se merita ca sa nu fac degeaba:)
|
Re: Chip tuning
eu tzil pot recomanda pe Iohan din is... nu stiu daca il stii e tipul cu golf 4 camelion facut fain
|
Quote:
|
Pana la urma te-ai gandit si tu sa faci ceva tuning si pe la motor..Foarte bine.Pana la urma au fost constructive discutiile noastre.Fa-i ca se merita iti spun eu,mai ales ma motorasul tau de numa 90 armasari.:D
|
da da...la cum arat ...ar trebui ceva forta sub capota :D
|
Way baieti lasati-l in pace cu chip tuning-ul ca si asa e masina de second si are nu stiu cati km....dak mai remapeaza si chip-ul isi omoara motorul in 20-30 000 de km.Si asa a omorat o cutie de viteze si la costat 9 000 RON(asta cu reducere 50%).....plus ca o masina diesel merge doar "infrumusetata"....nu "energizata"....parerea mea
|
Quote:
|
In perioada 20 - 30 aprilie avem reduceri de pret pentru Flashtuning / Chiptuning. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect, Vatamaniuc Olivian |
stiam un baietas in sv da nu mai face
|
Dimsport are dealer si sediu si in Suceava, pentru cei care sunt interesati de chiptuning, aveti datele de contact mai jos.
Cu Respect, Olivian |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning