![]() |
BMW e39 - SQ
1 Attachment(s)
Salutare tuturor, dupa indelungi amanari am reusit sa gasesc un pic de timp sa imi prezint si eu proiectul care e in derulare de mai bine de un an.
Masina este un BMW e39 din 2000. O masina care conform spuselor altora este o masina destul de dificila din punct de vedere fonic dar eu sper sa impresioneze cu felul in care o sa iasa in final. Proiectul a suferit mai multe modificari/upgrade-uri de-a lungul timpului. Specificatii initiale ale sistemului (2 Way active): HU: Pioneer DEH-80PRS Tweetere: DD AT28 Midbass: DDAW 5.25 (13 cm) Subwoofer: DD 1515 Amplificator Tweeter: DD SS2 (2 x 60W) Amplificator Midbass/Medii: Vieta PT-4120 Amplificator Subwoofer: DD M2b Specificatii intermediare: S-au adaugat Medii dedicate: DD AW3 Specificatii finale: HU: Pioneer DEH-80PRS Tweetere: DD AT28 Medii: DD AW3 Midbass: DDAW 6.5 (16 cm) 2 Perechi Subwoofer: DD 9112 (singura poza atasata disponibila acum cat sunt in afara tarii). Are o bobina de 4 Ohm Amplificator Tweeter: DD SS2 (2 x 60W) Amplificator Midbass/Medii: DD S4b (2 x 120w ptr medii si 2 x 360w ptr midbasi) Amplificator Subwoofer: DD M2b (1 x multi wati) In acest moment asteapta un pic de love de la ReLLaX si sper sa fie gata de concurs ptr etapa de la Brasov. Cand o sa revin in tara o sa pun mai multe poze cu masina si sistemul audio. |
Re: BMW e39 - SQ
Am avut ocazia sa ascult masina inainte de subwoofer si intr-adevar se aude foarte bine:). Abia astept etapa de la Brasov sa ascult tot sistemul:).
|
Este masina care m-a determinat si pe mine sa fac o investitie serioasa in car audio. Merita ascultata, mai ales ca pe partea de subwoofer, din ce stiu, e unica in RO cu 9112.
|
Ma bucur ca a facut o impresie buna. Sper sa faca o impresie si mai si la Brasov :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning