![]() |
AC DiY
1 Attachment(s)
treaba sta in felul urmator:
Am facut schimbul de ulei si filtre la un service si baietii de acolo mi-au spus ca nu am filtru de polen.... masina e din `92 si am Ac modelul cu rotite(cald/rece si viteza)si pentru ca nu baga aer rece....mai deloc,ma gandeam ca poate am ramas fara freon,iar ei(mecanicii) mi-au zis ca nu se baga freon la acest model. Imi puteti spune va rog unde e filtru de polen(daca e) si daca se incarca sau nu cu freon instalatia. Multumesc |
Re: AC DiY
Aer conditionat nu are daca masina ta detine doar cele 3 rotite cum reiese din poza atasata, in consecinta nu se incarca cu freon...Am mai vazut unele modele cu cele 3 rotite dar aveau AC pus ulterior, aftermarket.O zi buna iti doresc!
|
Nu ai niciun fel de AC,ai doar aeroterma simpla.
Ca sa ti bage rece le pui toate pe marcajul albastru. |
ok,multumesc pentru raspunsuri si cu filtru de polen cum ramane?
zppzpo le pun pe albastru si tot caldura imi da.... |
Nu ai filtru de polen.
Habar nu am de ce ti baga caldura,nu ma pricep la mecanica,nici sa tin cheia in mana nu stiu. |
Nu ai filtru de polen si nici aer conditionat. Ai doar o aeroterma ce iti va baga caldura iarna. Vara e la fel de inutila ca cea de pe batrana dacie. Nu are cum sa iti bage aer rece vara, orice i-ai face. Aer rece baga doar iarna, in sensul ca nu il mai incalzeste.
|
mie mi baga si un fel de aer rece...de la 120 la ora in sus:lol:
|
Quote:
aveti idee cat ar costa sa pun dublu climatronic digital?adica sa cumpar toate piesele ca manopera difera. |
Tu pe masina aia nu ai nimic ,iti baga doar aerul de afara cand e dat pe rece(la temperatura exterioara) daia si iti baga aer cald ca e cald afara,iar toata instalatia cu calorifer+conducte+instalatie electrica+compresor+panoul de clima+aerotarma cred ca te duce undeva la 500 euro
|
Aeroterma asta are filtru de polen. Chiar doua ! Sunt rotunde, vin bagate in aeroterma, au pozitie paralela si sunt foarte scumpe: ~ 140 lei unu.
Parerea mea nu are rost sa mai pui, nu o sa fie nici o diferenta, doar o sa fie aerul mai "curat".:lol: Ca sa iti montezi clima/ac, poti sati procuri de pe aici pe forum cu ~200 euro. Nu cred ca te costa 500 euro. Cu banii astia iti cumperi un e36 de anglia/bulgaria cu ac si ti-l montezi la tine :lol: |
Quote:
pai cam la aia ma gandeam si eu...in fine. eu as vrea clima digitala arata mai bine....vreau sa stiu daca se poate pune,cat e de complicat... manual am vazut ca e in jur de 150 toata instalatia |
Quote:
|
deci trebuie sa cumpar filtrele respective.....pentru ca ma trezesc cu frunze in interior si praf si mizerie......doar in treptele superioare dar totusi nu e prea placut sa o patesti depa ce te-ai chinuit 2 ore sa faci curatenie in interior
|
Quote:
|
facem in felul urmator: imi spuneti unde sa caut si caut....cand am facut schimbul nu am gasit-o.
eu stiam ca e in torpedou,ma rog dupa....ca trebuie scos afara si il vezi..nu era:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning