![]() |
Statie J B L Cs Series
1 Attachment(s)
Amplificator cu 4/3/2 canale 50Wx4 CS50.4
Cod produs: CS50.4 Descriere: *Putere continua(RMS) de 50W x 4 canale pe 4 ohmi,cu cel mult 1,0% distorsiuni armonice totale *Semnal la rata de sunet: 80 dBA(1watt la 4 ohmi) *Putere continua(RMS) de 67W x 2 canale pe 2 ohmi,14.4 V alimentare,cu cel mult 1,0% distorsiuni armonice totale *Putere dinamica: 83W la 2 ohmi *Factorul efectiv de amortizare:6.34 la 4 ohmi *Frecventa de raspuns:10Hz-30kHz(-3dB) *Semnal maxim de intrare: 5.8 V *Nivel sensibilitate maxima:230 mV *Reglaj de iesire: .063dB la 4 ohmi *Crossover electronic inclus *O pereche de pre-iesiri full-range *Nivele de intrare joase/inalte separate *Dimensiuni(LxWxH):384x313x60mm ASTEPT OFERTE 0722 468 299 |
Re: Statie J B L Cs Series
sal iti dau 2 mil pe statie noroc
|
1. Anuntul este de vanzare sau de cumparare ???
2. Este cumva o licitatie sau nu ? Nu este cumva scris in regulament ca trebuie sa scrii daca vinzi sau cumperi , cu ce pret , daca pretul este negociabil sau nu , daca produsul este sh sau nou , daca mai ai garantie sau nu la el ... Un moderator este pe aici ? |
statia este de vanzare
nu este vorba de nicio licitatie statia este montata la mine pe masina,deci este sh nu stiu ce pret sa cer pe ea,asa ca astept oferte corecte de bun simt altceva? te plictisesti rau in casa..... |
Da ... si data trecuta cand m-am plictisit am mai citit o data regulamentul ! Se pare ca tu nu prea te plictisesti ... ;)
|
hai sa o lasam balta sa nu fim off topic
|
Am si eu asa ceva SI SUNT F MULTUMIT.
Am legat un sub JBL si 2 boxe DLS si ...se aude f bine.bafta la vanzare |
aveti pm cei care m/ati contactat
|
merge la 12 v?