![]() |
Alpine SWR 1242 D
Ce parere aveti despre acest difuzor ?
Il gasesc in Romania? la ce pret ? |
Re: Alpine SWR 1242 D
Si parametrii lui ii are cineva ?
|
• Putere maxima 1500W
• Putere RMS 500W • Plaja de raspuns: 24Hz - 500kHz • Suspensie de excursie mare (1") , din Santoprena • Con ranforsat cu Kevlar • Membrana din Nomex® cu control al marginii • Fire din lita impletita cu material textil • Rama din aluminiu ,distinctiva, cu placuta incorporata de transfer al caldurii • Design cu pol de lungime extinsa dublu-ventilat • Bobina puternica de rezistenta mare • Terminale de conectare Heavy-Duty de 10cm2 • Circuit magnetic optimizat pe computer • Proiectat si construit in SUA L-am gasit cu putin peste 400RON cu tot cu tva pe www.**************** |
Buna,
Ms pt pret. Nu gasesc parametrii lui t/s, cea ce mi-ai zis tu mai sus se gasesc peste tot....dar nu am ce face cu informatiile alea :lol: cine se pricepe ma intelege. |
Cred ca se gasesc.in pricipiu in manuale. Nu ai specificat ce fel de parametrii. Oricum parametrii unui difuzor nu inseamna nimic pana nu-l auzi. Pe hartie e altceva :).
|
buna.
e mai bun acest woofer decat un Ground Zero RW 12S-AL sau Pioneer TS-W306C ? as avea nevoie de niste pareri, ms. sau tot ceva bun pana in 400-500 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning