![]() |
sfat difuzoare componente
salut imi puteti recomanda niste difuzoare componente,buget 350
eu m-am gandit la alpine SXE-1750S voi ce parere aveti? |
Re: sfat difuzoare componente
Eu mi-am comandat Powerbass s-6c si marti imi ajung ... ca idee iti voi spune cum se aud :) Pretul e 339 de lei cu transport inclus
|
tu poate o sa le amplifici eu nu doresc decat sa le schimb pe cele stoc care au cedat
|
le leg direct la cd player :)
|
Au ajuns si le-am probat ... dar nu 100% ca nu am inele MDF sa le pun in usi ...
Prima impresie este una buna , in special din partea tweeterelor care suna clar si placut . Pentru banii dati sunt super multumit . Pot spune ca ma asteptam sa sune putin mai tare ( mai zgomotoase mediile ) dar in viitor poate cumpar un amplificator sa le tin undeva la 50w rms :) Credeti ca puse in usi asa cum trebe(cu inele mdf)se vor auzi mai tare mediile decat probate in aer liber? O sa pun si un video mai pe seara |
eu nu am cine stie ce pretenti vreau doar sa schimb boxele stoc. au inceput sa baraie rau una dintre ele are membrana dusa zic eu la cum se aude. macar sa se auda putin mai bine si mai mult bass
|
Uite aici un mic test ... https://www.youtube.com/watch?v=f6M3wc49WDk
|
se aud foarte bine ce player ai?
|
Pioneer DEH 1300MP , un cd player ieftin si slabut :) Cu un kenwood sau ceva mai calitativ se v-a auzi mult mai bine ...
|
Normal ca o sa se auda mai bine cu inele de mdf PRINSE DE USA!! Nu lasa difuzoarele in aer liber pentru ca nu ai facut nicio afacere, lor le trebuie o incinta corespunzatoare in usi.
|
1 Attachment(s)
Ttrebuie sa tai si din tabla cred , e prea mica gaura ...
|
Nu conteaza, pune inel MDF peste gaura aia si prinde boxa de el...Tot faci o afacere. Ideea e sa poti sa pui si fata de usa la loc.
|
ai montat difuzoarele pe masina
|
le-am montat si se aud foarte bine, au bass dar pacat ca nu am usa antifonata si bazaie din toate incheieturile...
|
deci se merita fata de cele originale
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning