![]() |
Piese StarLine
Salutari , stie cineva daca sunt bune piesele starline pentru bmw ? sau daca are cineva pe masina.. Multumesc:D
|
Re: Piese StarLine
E firma ceheasca daca imi aduc bine aminte
|
Eu vreau sa stiu daca are cineva piese de la ei si e multumit de ele :D
|
sunt cele mai ieftine din piata .. . ca filtre sunt bune (ulei aer polen ala de combustibil nu m-as risca ).. in rest nu pot sa zic nimic .. fi istetz .. ia factura .. si 2 ani ai garantie * (banuiesc ca era vorba de piese de mecanica ) am incercat rulmenti si sunt praf ...
|
garantia o primesti daca montezi piesele in service autorizat , sau multimarca , si garantia deja se pierde cand nu cumperi piese de la cei care tii le monteaza , si ca piese gandestete si tu , cat dai atat face, treci si tu pe altceva mai bun , poate doar filtru aer sa iti iei firma asta , in rest nu te risca la alte prostii ia piese bune si monteazale tu , sau la un garaj normal nu service , ca pentru masina ta , ca presupun ca nu pui piese la e60 , ai totu mecanic desfaci , schimbi , strangi , si gata problema
|
Quote:
|
Quote:
La mine a fost ok.recomand |
Tot pe e36 vreau sa pun si eu piese de la ei piese pentru directie :D
|
Dintre piesele low cost sunt cea mai buna alegere. cam asta e cea mai buna definitie a marcii Starline :lol:
|
ideea cu piesele starline e ca merg in principiu,NU recomand pe masini ce au modificari,gen turbo,la mine n-au rezistat mult,le luasem fiindca eram prea "injectat" sa merg cu masina,oricum la cat au costat nici nu ma asteptam sa tina,oricum pe masini stock e foarte posibil sa tina mai mult
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning