![]() |
vand : Austin Mini 1984 ( Mr.Bean car )
16 Attachment(s)
* vand Austin Mini mayfair - 1984 -998cm3 - 42cp ( import Anglia ,recent inmatriculata in Ro )
* masina a fost restaurata , interiorul este cel original din 84 ( perfect) , motorul si el este cel original 16700 mile ,( curatat ,spalat ,vopsit ,schimbat consumabile ) ------ detali in amanunt despre parcursul restaurari si masina in sine --------- -------------- doar la tel. 0745638154 -------------- ----------------14500 euro NEG. ------------ |
Re: vand : Austin Mini 1984 ( Mr.Bean car )
Pacat de culoare.
|
Pacat de pret!
|
altfel iti trebuia ? ASA .......
|
pretul cred ca e justificat deaorece banuiesc ca piese pentru modelul asta nu se gasesc pe toate drumurile si din ce se vede in poze omu a lucrat cu piese noi si masina e tipla. sa nu se interpreteze gresit,nu-l cunosc pe propietar dar e foarte greu sa restaurezi o masina clasica. bafta la vanzare
|
Quote:
Cel care nu a facut asa ceva nu are de unde sa stie.... |
Nu vreau sa fac reclama negativa nimanui.....masina este una restaurata complet si fara de cusur!
Piesele nu sunt atat de scumpe pe cum s-ar crede.... http://www.minisport.com/ Scuze daca sunt off topic! felicitari inca odata pentru restaurare! |
Quote:
---------- ca ----------- -------- fapt divers --------- -------- ia fa o comanda la ceva foarte ieftin si usor in greutate EX. : Garnitura Maner Usa ( cantareste aproximativ 10 grame ) pret garnitura : 0.90 lire ( sub o lira ) pret pe transport 25 ,30 lire ( timp livrare pana la 6 sapt.) cam asa functioneaza ne este ieftin zic eu ( acum depinde de buzunar ) |
Omule eu nu vrea sa te denigrez sub nici un fel de forma.
DIn poze se vede ca sa lucrat numai cu materiale / piese de calitate......lucru pe care eu il apreciez la maxim! |
vand : Austin Mini 1984 ( Mr.Bean car )
15 Attachment(s)
new fresh foto
|
Mamaaaaaaaaaaaa ce fel poate sa arate masina asta!!!!!!!!!!!!!
|
Zici ca e noua. Spor la vanzare
|
Nici initial nu arata rau. Acum e insa superb, este exact ca macheta pe care o am. Din pacate pretul e prohibitiv pentru 99% dintre noi (nu zic ca nu este corect), sper sa-l gasesti pe cel 1 dintr-o suta :) Bafta!
|
Quote:
pune o poza cu macheta sant curios ms |
A facut-o zob nepotul dar avea aceeasi culoare. Este Burago. Eventual cand ajung pe la maica-mea ii fac poza asa cum este:) Din ce stiu doar jantele erau diferite, aveau mai multe spite.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning