![]() |
Identitati - Iasi
Comunitatea 4tuning din Iasi stagneaza din pacate.. Propun sa ne unim puterile si sa facem macar pe jumatate din ce au facut baietii din Constanta, Craiova, si exemplele pot continua.. Sa incepem cu prezentarile:
Nume: Andrei Varsta: 17 (nu va alarmati, e doar ceva temporar ;) ) Nickname: LaMishto, KoRnoise Ocupatia: elev, astept sa`mi schimb serviciul.. Masina: deocamdata astept.. sper sa fie un Renault 5 cat mai curand Hobby-uri: masini, calatoriile (in special cele lungi si pe trasee noi), computere & net Astept si prezentarile voastre.. |
Nume: Doroftei Cristi
Varsta: 16(sunt micutz) Nickname: BURN_RUBBER_BOY Ocupatie: Elev MAsina: un scuter KIMCO cu motor de Honda Hobby-uri: motoare, masini, sporturi extreme |
IS-10-WSW
Sal.. Ma numesc CATALIN si sunt bucuros ca am intrat si eu in atmosfera de aici.
|
Iubaretzu lu Pejte...Cartman...
Ma numes CRyS.... Mai multe.... http://site.neogen.ro/DraQusORu :twisted: fara off-topic ca`tzi rup urekile :twisted: |
Stefan M. Ciocoiu
26 ani Sales Manager Reprezentanta Toyota Suceava Fiat Coupe 1994, 2000 cm3, 16v, Turbo, 195 CP Jumatate sunt din Iasi si Jumatate din Suceava (asa au fost parintii) Dupa ce imi pun cat de cat la punct masinuta ne vedem prin Iasi sau daca veniti voi la Suceava |
Iulian Rusu
25 de ani student inca Chevrolet Kalos 1.4 8v nou pe aici bolnav dupe masini |
bine ai venit Iuiu :wink:
|
hmmmm...eu cum de n-am postat? :wink: ...anyway :
Alexandra (Blu) -asa ma jtie lumea 8) Studenta in anu' 2 la Conservator (cant la vioara) :roll: Golf 4 1,6 16v Pasiunile probabil k le ghicitzi :P Permis d conducere din 2002 :twisted: |
eu.... persoana agresiva... nesimtita.. etc. :)
|
eu is bashtanul bashtanilor .. si tatal shmekerilor ... adica EPoX ;)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Impresie artistica :)
|
Nume: Senchiu Eden
Varsta: 22 Hobby: calculatoare , masini , calatorii |
epox sinner si singurelu, sorry dar maine dispar mesajele alea :)
|
ce fel de moderator esti tu? ai o problema cu descrierile sincere? :lol: nu vb de cea a lui epox.. aia e barba :lol:
== ps: senchiu eden :lol: |
Re:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2025 4Tuning