![]() |
My ToPOLinO 1.8T
8 Attachment(s)
VW POLO GTI 1.8T 2007
CUP EDITION KIT SUSPENSIE REGLABILA KW INOXLINE V3 UPDATE FRANE AUDI S3 NOI ATE CUPRA LIP KIT XENON 55W MRC UK ECU MANAGEMENT MAP (200+ HP) CUSTOM DOWN PIPE EVACUARE BORLA BBS CH 17" 8. 5J ET35 ANVELOPE YOKOHAMA PARADA SPEC 2 205. 40. 17 INTERIOR + EXTERIOR LED LIGHTS BARA TORSIUNE H&R IPHONE CAR KIT 2DIN PIONEER AVH- P4100DVD FOCAL SOUND SISTEM + FILTRE INFINITY AMP KICKER AMP AND SUBWOOFER CEASURI SUPLIMENTARE FK (TUBO BOOST AND OIL TEMP) Masina va primii saptamana viitoare urmatoarele : BOV Forge Intercooler Forge fmic Injectoare Bosch GreenMonster 440cc Soft REVO STAGE 3 Upgrade Turbina KO4 Westgate TIAL |
Re: My ToPOLinO 1.8T
Salut,
Imi place foarte mult masina. Ii sta foarte bine culoarea aia rosie ca focu :D + BBS-urile alea si foarte low lasata :) Cum te descurci prin Bucuresti Aka Bucharest Groapa City ? |
Superb ! :shock:
|
Bestiala masina! (fara cuvinte :D )
|
super super masinaaa zica ca e de pe revistaa !!! felicitari sa ai grija de ea :D
|
superba masina!
|
Quote:
Mersi frumos !! Ma descurc e destul de ok prin Buc , nu e foarte foarte lasata, adica la speedbumpere e cam la nivel dar e ok . La gropi nu e problema sunt invatat cu ele , le stiu pe unde sunt si nu merg tare decat unde cunosc si cam aia e .... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ON- Masina arata foarte foarte bine! |
Quote:
Multumesc asemenea ! |
Am avut placerea sa o vad la Romexpo.
Arata foarte bine, bun fitment. |
Superba! Kitul de CUP face toti banii!:D
|
Quote:
Aceasi conceptie o am si eu cu stiutul gropilor si mers tare decat unde cunosc drumul , in rest bucurestiul e prea "parfum" fata de alte orase sau zone rurale. Bafta in continuare cu ea , foarte tare masina ! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning