![]() |
E30 - cabrio M-technik II
8 Attachment(s)
Salutari la toata lumea si la toti iubitorii de bmw.
Am decis sa imi prezint si eu masina mea de suflet aici printre multi iubitori de e30-uri. Sa incep cu inceputul, am cumparat masina de la o cunostinta din germania, care o avea de noua si dupa 1 an de convingeri am reusit sa o cumpar, asta era prin 2007. Am tinut-o 1 an cu nr. de germania, iar in 2008 m-am enervat am platit taxa enorma de 2000 euro si am trecut-o pe nr. de RO. Este un 1.8i M40, fabricata in 08/1991 cu 185k km in bord in prezent. Avea cam toate dotarile normale de cabrio si cam atat. In decursul anilor, dupa lungi cautari (piese) investitii, bani aruncati (le-am pierdut numaratoarea demult) am ajuns sa o fac pe gustul meu. Masina era stock total cand am cumparat-o si i-am cam facut urmatoarele : Exterior: - revopsire totala in culoarea originala brillant rot - faruri cu sticla clara cu angeleyes si xenon - pleoape - kit m-technik 2 complet si original (cautat 1 an dupa el) gasit la un coleg in Bucuresti - schimbat prelata cu una noua si originala in Austria - jante RH '17 pe care le schimb acum cu BBS RZ - suspensie sport reglabila completa (arcuri + telescoape) Motor - schimbat axa cu came - tacheti - cuzineti - capac delcou, fise bujii, bujii, - protector caldura (ala sub bujii) - radiator - traseu toba complet inox borla cu silencer facut la Pitesti cu mici retusuri de domnu TOX - directia schimbata toata (brate, bucsi, etc.) Interior - volan M-tech 2 - nuca schimbator ///M - cotiera de 50 lei (dar e buna) - inele ceasuri bord - muzica aftermarket Cam atat imi aduc aminte pe moment. Si poze cu masina ... inainte si dupa, cu si fara m-technik |
Re: e30 cabrio M-technik II
5 Attachment(s)
Si mult cautatul M-tech 2 pentru cabrio.
Asa arata masina in prezent ... |
am mai vazut masini frumoase , dar ca asta mai rar ! Felicitari , este superba !
|
superba masina:shock:
|
O masina foarte frumoasa si ingrijita, sa ai parte de ea!
Ai niste poze si cu interiorul? |
OOO da! Masina asta in realitate zici ca e proaspat iesita pe portile fabricii. Bijuterie! Felicitari
|
2 Attachment(s)
Va multumesc frumos pentru cuvintele de lauda.
O poza cu interiorul, mai veche si cu janetele care sunt pe drum :D |
Re: E30 - cabrio M-technik II
o bijuterie de masina!!!
|
Masina asta cred ca e visul oricarui pasionat al marci si nu numai,Felicitari sa ai parte de ea ferit de incidente neplacute :D
|
felicitari.stiu masina de multa vreme!!toata stima pentru munca si rabdare;)
la brasov mergi? |
Salut si mersi, nu mai vreau sa imi aduc aminte cata munca am bagat in ea si cate zile (ani) mi-am pierdut pe ebay, desi as lua-o de la zero fara nici o ezitare :D
La Brasov nu pot sa ajung. Bafta si tu cu al tau e30 ca e frumos rau. Va multumesc frumos celorlalti colegi. |
2 Attachment(s)
Azi am montat jantele.
BBS RZ cu anvelope noi DUNLOP |
Cati bani ai dat pe ea, sunt curios cat te-a costat, nu de alta dar am mers sieu dupa una de pe forum, dar era cazuta!
|
N-am dat nimic pe masina. A fost cadou.
De investit, daca le pun toate pe hartie, imi luam un e90. |
Ciudat , in primu' post la descriere zici ca ai cumparat-o , acum ai primit-o cadou...
In plus , nu stie ce E90 iti cumparai cu 5 , 6mii euro. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning